Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanje na cestama

Gužve na cestama u oba smjera, kolona kod Lučkog 4 kilometra

autocesta Zagreb – Macelj
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
1/2
22.07.2018.
u 16:28

Na autocestama su česti kraći zastoji u blizini odmorišta i čvorova. Kolnici su mokri i skliski u Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici i sjeverozapadnoj Hrvatskoj

Pojačan je promet na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče i A3 Bregana-Lipovac u oba smjera te na Istarskom ipsilonu u smjeru Slovenije, a na graničnim prijelazima Plovanija i Kaštel osobna vozila na izlazu čekaju oko dva sata, javio je Hrvatski autoklub (HAK) u 15,20 sati..

Na Plovaniji se na izlazu iz Hrvatske čeka 2,15 sati, a na Kaštelu 2 sata, dok se na ulazu u Hrvatsku na ta dva prijelaza čeka sat vremena. Prema izvješću HAK-a, na prijelazima Rupa i Pasjak čeka se 20 do 30 minuta.

Na autocestama su česti kraći zastoji u blizini odmorišta i čvorova. Kolnici su mokri i skliski u Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Mogući su odroni te HAK vozačima savjetuje  da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na A1 kod naplatnih postaja Lučko u smjeru Zagreba kolona je duga oko 4 km; u smjeru mora nema dužih čekanja; kod naplatnih postaja Demerje u smjeru Zagreba kolona je duga oko 1,5 km,  predmeti na kolniku na 172./173. km u smjeru Zagreba.

Na A2 Zagreb-Macelj, kod naplatnih postaja Trakošćan u smjeru Slovenije kolona je duga oko 1,5 km. Vozila se povremeno zaustavljaju kod tunela Frukov Krč.

Na A8 - Istarskom ipsilonu - zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona vozila je duga oko 2 km i dijelom se proteže i na Istarski ipsilon.

Na Krčkom mostu promet je vrlo gust u oba smjera.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije