Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priopćenje HNB-a

Guverner Rohatinski zaštitio ministra Šukera

rohatinski
Patrik Macek/Večerni list
03.03.2010.
u 11:46

Središnja banka očekuje da će se dobra suradnja nastaviti i nadalje, u obostranom interesu, ali i u interesu naše države i njenih građana, piše u priopćenju HNB-a.

S obzirom na proširena medijska nagađanja i s tim povezane upite javnosti o navodno poremećenim odnosima između Hrvatske narodne banke i Ministarstva financija, odnosno osobnom sukobu ministra financija Ivana Šukera s guvernerom HNB-a Željkom Rohatinskim, HNB smatra potrebnim priopćiti da se suradnja tih dviju institucija, pa i njihovih čelnih ljudi, odvija korektno i u skladu s njihovim zakonskim zadaćama i ovlastima.

Središnja banka očekuje da će tako biti i nadalje, u obostranom ali - što je još važnije - i općem interesu naše države, njenih građana i gospodarstva, piše u priopćenju koje je danas na svojim internetskim stranicama objavio HNB.

Komentara 9

PI
Pippo9
15:36 03.03.2010.

Suradnja vlade i hnb je dobra,kvalitetna,i te dvije strane moraju konstantno suradivati,a ne treba se zamarati novinarskim natpisima i nagadanjima

Avatar punkufer
punkufer
12:31 03.03.2010.

Rohatinski je ozbiljan čovjek i pravi stručnjak koji zna što radi, a uz to je i hrvatski domoljub. Hvala Bogu da ga imamo! Bez njega bi bili u daleko lošijoj situaciji.

ZA
zagreb23
14:01 03.03.2010.

Ne ulazim u stručnost Guvrnera, ali tolika frka oko toga ako se Guverner kritizira nema razloga. Ako je javna osoba i obavlja javnu funkciju onda mora biti spreman na kritike (opravdane ili neopravdane). Po čemu je Guverner zaštičen?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije