Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Guverner regije Lazio podnio ostavku zbog seksualne afere

karabinjeri
Reuters
27.10.2009.
u 19:09

Marrazza su navodno ucjenjivala četvorica karabinjera u čijem je posjedu bila snimka na kojoj se on vidi polunag u sobi s transseksualcem. Karabinjeri su uhićeni i vijest o Marrazzu i ucjenama objavljena je 23. listopada.

RIM – Guverner regije Lazio Piero Marrazzo (51) podnio je ostavku na svoj položaj nakon seksualne afere i ucjene karabinjera. Izvanredni izbori za izbor novog guvernera trebali bi se održati 7. i 8. ožujka sljedeće godine. Bivši novinar talijanske televizije RAI Piero Marrazzo izabran je na listama lijevog centra za guvernera Lazija na izborima 2005. Sada je zbog skandala napustio položaj godinu dana prije isteka petogodišnjeg mandata.

Marrazza su navodno ucjenjivala četvorica karabinjera u čijem je posjedu bila snimka na kojoj se on vidi polunag u sobi s transseksualcem. Karabinjeri su uhićeni i vijest o Marrazzu i ucjenama objavljena je 23. listopada.

Na početku je Marrazzo negirao postojanje bilo kakve snimke, te optuživao karabinjere za ucjene bez razloga. Na kraju je sve izašlo na vidjelo. Sastajao se s prostitutkama transseksualcima u Ulici Gradoli u Rimu u kojoj su 1978. godine Crvene brigade držale zatočenoga demokršćanskog čelnika Alda Mora, kojega su zatim ubili.

Piero Marrazzo najprije je donio odluku o autosuspenziji i povukao se iz javnog života, a u utorak navečer podnio je i ostavku. Otišao je, navodno, u jedan samostan. Prije pet godina oženio se drugi put, i to s novinarkom RAI-ja Robertom Serdoz s kojom ima osmogodišnju kćer, a iz prvog braka ima dvije kćeri. Roberta Serdoz je izjavila kako neće napustiti svoga supruga. Marrazzu je, čini se, zapečaćena sudbina ne samo kao političara, nego i kao novinara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije