Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon inauguracije

Guverner Floride vratio psa kojeg je udomio tijekom kampanje

Rick Scott
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
17.01.2013.
u 18:08

Ljubav između Ricka Scotta i labradora Raegana bila je kratkog daha. Psa je, tvrdi, vratio jer nije prestajao lajati.

Guverner Floride Rick Scott spasio je i udomio labradora retrivera Reagana. Dogodilo se to tijekom kampanje 2010., no nakon inauguracije Scott se psa odlučio riješiti, javlja Daily Mail.

Kada je pronašao psa, Scott je objavio njegove fotografije na Facebooku i tražio prijatelje da mu pomognu odabrati prikladno ime za novog ljubimca. Na kraju se odlučio nazvati ga po 40. predsjedniku SAD-a Reaganu. U jeku kampanje taj se potez pokazao iznimno uspješnim pa je Scott pobrao pohvale mnogih. Među njima bili su i ljubitelji životinja koji su ga glorificirali jer je odlučio udomiti psa, a ne kupiti čistokrvnog što je ranije učinio predsjednik Barack Obama.

No ta je idilična priča nedavno dobila ne tako slavan epilog. Njega je otkrila znatiželja novinara koji su primijetili da je nakon inauguracije Scott s Facebooka uklonio sve fotografije Raegana. Pas se više sa Scottom nije mogao vidjeti ni u jutarnjim šetnjama. Novinari su pokušali doznati nešto od Scottovih glasnogovornika, a oni su im odgovorili da Scottova obitelj posjeduje jednog psa – sedmogodišnjeg labradora Talla. Onda su u ponedjeljak izravno pitali Scotta gdje je nestao Raegan.

Scott je tada priznao da je Raegana vratio prijašnjim vlasnicima jer život s njim jednostavno nije funkcionirao. Pas je bio temperamentan i nije prestajao lajati pa je Scottova obitelj odlučila da mu više nije mjesto pod njihovim krovom.

>>VIDEO Riskirali živote da bi sa zaleđenog jezera spasili psa

Komentara 3

QW
qwas33333
18:55 18.01.2013.

predizborno obećanje psu radovanje

IB
istina_boli
06:53 18.01.2013.

Mozda je tip zaboravio da psi osjecaju kakav je tko pa se tako i ponasaju. Bilo bi mu pametnije da se upita da nije na njegovoj strani problem, i zasto pas toliko laje.

AM
against_machine
09:27 18.01.2013.

Podsjeća me malo taj pesek na na naše penzionere kad su kod nas izbori,; uvijek ih netko prigrli u kampanji, a poslije izbora....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije