Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROLAZNICI U ŠOKU

VIDEO Buktinja na splitskoj rivi: Usred dana u središtu grada zapaljeni motocikli

Zapaljeni motori na rivi u Splitu
Foto: Snimio čitatelj
1/13
Autori: Vecernji.hr, Hina
03.08.2020.
u 13:28

Gusti crni dim nadvio se iznad središta grada, a začuđeni prolaznici i turisti snimali su što se događa.

Na rivi u Splitu danas usred dana zapalili su se motocikli. Gusti crni dim nadvio se iznad središta grada, a začuđeni prolaznici i turisti snimali su što se događa i u nevjerici komentirali. Desetak motocikala, dvije palme i inventar iz obližnjeg kafića izgorjeli su u velikom požaru, a ugašen je sat i pol kasnije.

​Splitska je policija, tek nakon što je požarište oko 15 sati u potpunosti sanirano, počela s očevidom kojim utvrđuje na koji je način došlo do požara.

VIDEO Požar na rivi u Splitu

Kako nam je javila čitateljica, izgorjelo je desetak motocikala koji su ondje bili parkirani, a požar je ugašen nešto prije 13.30 sati. Gasili su ga vatrogasci s dvama vatrogasnim vozilima.

Neki svjedoci su rekli kako su prvo čuli eksploziju, da bi potom buknula vatra. Ljudi koji su se tamo zatekli, a među njima je bilo i stranih turista, pokušali su gasiti vatru i potom maknuti neke motocikle, no to je završilo njihovim lakšim ozljeđivanjem.

Zapaljeni motori na rivi u Splitu
1/10

Na terenu su se u kratkom roku našli gasitelji Javne vatrogasne postrojbe (JVP) grada Splita, kao i Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Split, no nisu uspjeli spasiti nijedan od parkiranih motocikala. Svi su do posljednjega izgorjeli

Procjenjuje se kako će materijalna šteta biti jako velika.

Ključne riječi

Komentara 17

WW
walter wolf
13:57 03.08.2020.

Slikano Rowenta peglom.

5S
505.scrtom
15:05 03.08.2020.

motocikli su bili pre blizu jedan do drugog,nisu poštivali mjere i razmak ,pitajte stožer

TM
trade_mark
14:13 03.08.2020.

te dalmatinske prdilice su smrt na kotačima - ne znam uopće kako ih 50% prolazi tehnički. tj. da li ih uopće šalju na tehnički?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije