Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILJANA BORZAN:

''Gurat' ću sve dok deterdžent ne bude iste kvalitete u Njemačkoj i Hrvatskoj'

Biljana Borzan
Jurica Galoić/PIXSELL
07.07.2014.
u 14:55

Kao liječnica željela sam ponovno biti članica Odbora za zaštitu okoliša, javno zdravstvo i sigurnost hrane, rekla je Biljana Borzan

Europska zastupnica Biljana Borzan tražila je i dobila puno članstvo u Odboru za okoliš, javno zdravstvo i sigurnost hrane (ENVI).

- Kao liječnica željela sam ponovno biti članica Odbora za zaštitu okoliša, javno zdravstvo i sigurnost hrane. U proteklih godinu dana kroz njega sam radila na duhanskoj direktivi, prostornom planiranju, GMO-u, eZdravstvu, prehrambenoj sigurnosti, veterinarskim inspekcijama i sličnoj legislativi - rekla je Borzan.

SDP-ova će eurozastupnica osim u tom odboru biti i zamjenska članica u još dva, Odboru za unutarnje tržište i zaštitu potrošača (IMCO) te Odboru za prava žena i ravnopravnost spolova (FEMM).

- U proteklom mandatu pokrenula sam pitanje jednake kvalitete istih proizvoda u novim i starim članicama Unije i kroz članstvo u odboru za zaštitu potrošača tu temu namjeravam "gurati" dok god deterdžent ne bude iste kvalitete u Njemačkoj i Hrvatskoj. Na jedinstvenom tržištu Unije ne smiju postojati potrošači prve i druge klase - rekla je.

>> B. Borzan u čudu: R. Tomašić bi se trebala zalagati za građanske slobode?

Komentara 18

MC
mica caca
18:29 07.07.2014.

Nije čudno što u našim bolnicama nedostaje liječnika, svi su u politici. Zamislite kakav je to liječnik koji studira medicinu skupa s pecijalizacijom 11 godina, a onda pođe u političke vode. Zamislite tko zna kako se upisao na medicinu i oduzeo studiranje nekom siromahu koji je želio biti humanist i liječiti ljude,a nije mogao zbog podobnih. A zamislite onda kakvi su to političari, kod nas bi se reklo niti liječnik niti političar. A što se tiče njenog zalaganja, bolje neka se zalaže da mi živimo kao u Njemačkoj i ostalim civiliziranim pravnim državama, gdje svi građani poštuju državu u kojoj žive kao i njene zakone.

OL
olrajt
18:44 07.07.2014.

......ne mogu vjerovat,ona će se boriti da će kvaliteta deterdženta biti ista!!!!!.....drugarice, bori se da kvaliteta života bude ista u Hrvatskoj kao i u Njemačkoj!!!!!!!!!!!

KA
kafka
17:37 07.07.2014.

Ako deterdžent istog naziva i deklaracije nije iste kvalitete to je posao za policiju i sud.!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije