Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Šibeniku

Gumenjakom ozlijedio kupača

pomorska policija portal (1)
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
15.09.2013.
u 19:45

Kupač je odmah prevežen kolima Hitne medicinske pomoći u šibensku bolnicu, doznaje se iz ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

U pomorskoj nesreći ispred plaže autokampa Solaris, gumenjak pogonjen vanbrodskim motorom ušao je u ograđeni dio plaže pri čemu je naletio na kupača i nanio mu ozljede u vidu dubokih posjekotina na ekstremitetima, te je odmah prevežen kolima Hitne medicinske pomoći u šibensku bolnicu, doznaje se iz ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Središnjica je po dojavi na poziciju nesreće uputila plovilo Lučke kapetanije Šibenik, a o nesreći je obaviještena i Pomorska policija iz Šibenika.

Djelatnici Kapetanije očevidom su utvrdili kako je gumenjakom upravljao njemački državljanin W.H. koji je na navedenoj poziciji oko 20 metara od obale, u ograđenome dijelu plaže, upravljajući gumenjakom elisom vanbrodskoga motora gumenjaka ozlijedio T.B. (rođen 1950.), također njemačkog državljanina. Protiv voditelja gumenjaka biti će podignute odgovarajuće prijave, a ozljeđeni njemački državljanin srećom nije zadobio po život opasne ozljede.

>> Švicarka ozlijeđena u nasukavanju glisera na Kornatima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije