Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u uvali lapad

Gumenjakom nasrtao na kupača pa ga udario drvenom letvom

gumenjak
Ivo Čagalj/PIXSELL
23.05.2011.
u 12:51

U dubrovačkoj je bolnici utvrđeno da je 51-godišnjak lakše ozlijeđen, a osumnjičeni je 24-godišnjak priveden u policijsku postaju.

Dubrovačka policija sumnjiči 24-godišnjaka za napad na 51-godišnjeg kupača. Nasrnuo je na njega gumenjakom, a potom ga izudarao drvenom letvom. Incident se dogodio u nedjelju u 15.40 sati u uvali Lapad. Kako je izvijestila policija, osumnjičeni je mladić, dok se nalazio u gumenjaku zajedno s još jednom muškom osobom, u više navrata nalijetao na 51-godišnjaka koji se kupao u moru. To mu nije bilo dosta. Drvenom je letvom udario kupača u nadlakticu i leđa pa se udaljio.

U dubrovačkoj je bolnici utvrđeno da je 51-godišnjak lakše ozlijeđen, a osumnjičeni je 24-godišnjak priveden u policijsku postaju gdje bi se trebali utvrditi uzorci ovog napada.

Komentara 2

MO
mozel
16:31 23.05.2011.

sada kupaci bi trebali nositi kakav noz i da ovakvim probodu gumenjaka ali da ga uniste do kraja.

Avatar Sor@n
Sor@n
16:42 23.05.2011.

Dobra ideja, a posle mu malo pružiti kiropraktiku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije