Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
T7 grupa:
Povratak na članak

Gubitak certifikata samoubojstvo je za varaždinsko zrakoplovstvo

Habuš je tim činom još jednom potvrdio da ne mari za poštovanje valjanih ugovora nego i dalje nastavlja kršiti zakon provodeći vjerojatno političke naloge svog stranačkog šefa Radimira Čačića, navodi se u priopćenju.

Komentari 5

Avatar MarkoHR
MarkoHR
10:10 19.07.2012.

Otkako je HNS-ova kamarila preuzela Grad, nema stvari koju nisu uspjeli upropastiti u najkraćem roku! Grad izgleda zapušteno, više se niti trava uz glavne gradske prometnice ne kosi. Vlast se samo i jedino bavi instaliranjem svojih pulena na sve mogućee "funkcije" i mjesta. Sramota, tuga, jad i žalost za Varaždin i Varaždince, sad konačno imate ono za što ste glasovali na zadnjim lokalnim izbrima!

VL
M3
mika 390
12:43 19.07.2012.

Šteta :(

VL
KR
krka
13:57 19.07.2012.

Nema afere koja pukne u Varaždinu da nutra nije Patafta, Habuš, Gazimir sa ceste i kosmati profesor teologije. Ak imaš gangrenu na nožnom palcu odreži ga jer ne treba čekati da ista zahvati čitavu nogu. patafta ima 37 godina i imovinu koja se mjeri u desecima miljuna eura. Pitam USKOK koji to poduzetnik more steći za tak kratko vrijeme na pošten način. Ali izgleda mi da institucije ove zemlje reagiraju na sitne lopovčiče, a velike ribe mažu sve i svakoga pak su amnestirane od istraga, a kamili suđenja. Pravda na Balkanski način, u Balkanskoj krčmi.

VL
Avatar nekakav
nekakav
16:02 19.07.2012.

tako je, ovo su rezultati podrške koju su varaždinci dali nekim ljudima, da im vodi njihov grad! ne mogu sad oni biti protiv odluka svojih ljudi, što vam je. mada me jako nasmijao naslov, 'varaždinsko zrakoplovstvo'.. hahaha! kao da see radi o pogonima boeinga, airbusa, suhoja! kao da se radi o proizvodnji 150 aviona godišnje, i 15.000 zaposlenih! malo se spustite na zemlju, vž aerodrom je imao smisla dok su ga vodili ljudi pred 6-7 godina ,kad su živi bili mali piloti, kad je lako bilo unajmiti mali aviončić. ovo sad je smijurija. pa kakva poslovna klasa postoji u varaždinu da treba biznis klasu aviona?!! kirić, drk? ima još kojeg težeg od 10 mil kuna, a da bi 'trebao' svionom putovati? pa kod nas na aerodromima ostaviš 2-3 sata radi kojekavih procedura. a za 3 sata si u zadru. avion? ne hvala!

VL
BY
byserabya
08:55 21.07.2012.

+ - 19.07.2012. u 10:10h MarkoHR je napisao/la: Otkako je HNS-ova kamarila preuzela Grad, nema stvari koju nisu uspjeli upropastiti u najkraćem roku! Grad izgleda zapušteno, više se niti trava uz glavne gradske prometnice ne kosi. Vlast se samo i i jedino bavi instaliranjem svojih pulena na sve moguće "funkcije" i mjesta. Sramota, tuga, jad i žalost za Varaždin i Varaždince, sad konačno imate ono za što ste glasovali na zadnjim lokalnim izbrima! --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ti ili se Čehok osobno, glavom i bradom ili si narokani... ..tipično, grad treba šminkati kaj buju građani veseli, a ispod stola djeliti milijone, i još imati obraza se prošetati kroz grad iz kojeg si napravil svoju prćiju... čim se netko tome usprotivi i upozori na neregularnosti, on je odma protiv Varaždina... I varaždinski HNS-ovci vole svoj grad, al ga bar ne potkradaju...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.