Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NAJOPASNIJI ZATVORENICI'
Povratak na članak

Guantanamo: Zloglasni američki vojni zatvor kojeg nitko ne može zatvoriti

Mračna američka vojna tajna koja je odavno postala globalno javna ljaga nije ni jeftina: svaki zatvorenik u zatvoru Guantanamo godišnje košta američko Ministarstvo financija 13 milijuna dolara

Komentari 30

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
19:25 28.03.2021.

Komunjare i anarhisti diljem svijeta rone krokodilske suze za onima kojima je javno odsjecanje glava neduznima vrhunac strasti i dusevna hrana.

VL
XA
xaron
21:41 28.03.2021.

Niti jedan zarvorenik Guantanama nije Afganistanac niti jezarobljen od strane US . Svi su preuzeti od Tajic voiske koja im je namijenila likvidaciju kao strancima koji su došli u Afganistan da ubijaju lokalca. Kako god bili loši uslovi u tom logoru, to je mnogo bolje od sudbine koja ih je čekala u Afganistanu.

VL
GR
gravitacija
20:24 28.03.2021.

Na svako jedno izmišljeno mučenje gestapa u ratu u Vijetnamu ameri su izmislili sedam novih. Koliko su novih izmislili do danas?

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
01:03 29.03.2021.

Tipicna lijeva propaganda.

VL
Avatar southman
southman
07:31 29.03.2021.

Bolje Kuba nego Sibir !

VL
ZV
Zvjerko
19:40 28.03.2021.

Demokracija i ljudska prava. I onda Amerika drugima soli pamet o ljudskim pravima. Da nije žalosno, bilo bi smiješno

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
19:38 28.03.2021.

Mogu muskit sta im rade razni umnobolnici sadisti strava...Ameri i onako ubijaju se izmedu sebe svako drugi treci dan..Desetkovani indijanci u svojoj zemlji strasno i sad Indjanici zive u rezervatu..Na sjeveru Englezi na jugu Spanjolci desetkovali neda bog nikomu..Vidili smomo Japan Hiros Nagasaki do S koreje do danasnji dana irak lib Sir Avgan ...Ovdje u Moskvi prikazuju nesretni im gradani gladni a 25 miliona djece gladuje..Griju se na ulici paleci vatru ..Rekise rusi nek se malo bave tim stvarima. .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.