Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronašli je lovci

GSS spasio golu ženu u blizini Međugorja, spominjala je Gospu

GSS
26.12.2018.
u 14:02

Sedam GSS-ovaca s dva vozila se zaputilo put Vionice, gdje je žena locirana. Pružala im je otpor i samo je nerazumljivo spominjala Gospu.

Na području Međugorja u nedjelju u poslijepodnevnim satima odvijala se dramatična akcija spašavanja Poljakinje u srednjim godinama, koju su potpuno golu pronašli lovci.

Žena je od petka boravila u „Majčinom selu“, a pod, zasad nepoznatih okolnostima, odlutala je i pronađena je potpuno gola i izgrabena po tijelu, na području obraslom grmljem gdje su je pronašli lovci koji su odmah obavijestili policiju u Čitluku, javlja Avaz.ba

Pogledajte i galeriju Davor Dragičević uz povike "Pravda za Davida" doveden u tužiteljstvo BiH

1/8

Alarmirani su i pripadnici GSS-a u BiH. Sedam GSS-ovaca s dva vozila se zaputilo put Vionice, gdje je žena locirana. Pružala im je otpor i samo je nerazumljivo spominjala Gospu. Ipak, uspjeli su je izvući s nepristupačnog terena te je vozilom Hitne pomoći prevezena u Čitluk. 

Pretpostavlja se da nesretna žena ima psihičkih tegoba, a njen nestanak nitko nije prijavio. 

Pogledajte i video HGSS Novska postavlja svjetleće cijevi na most

Komentara 67

Avatar Kljusar
Kljusar
14:43 26.12.2018.

velika većina sa takovim tegobama i dolazi u međugorje

DU
Deleted user
14:22 26.12.2018.

vjernica s psihičkim tegobama i nije neka vijest...

Avatar superadresa
superadresa
18:09 26.12.2018.

Sada to naplatiti 20.000 kuna a ne da ja i svi mi plaćamo takve kretene retarde i debile iz proracuna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije