Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesvakidašnja intervencija

GSS-ovci spasili odbjeglo prase na Velebitu

Odbjeglo prase
Foto: HGSS
1/2
14.09.2018.
u 08:16

U tom dijelu pastiri čuvaju koze, ovce, krave i ostale domaće životinje.

Iako su pripadnici GSS-a gotovo cijelo ljeto bez stajanja pomagali izgubljenim i unesrećenim turistima i domaćim avanturistima, jučer im se dogodila nesvakidašnja intervencija.

Naime, oko 13:00 su dobili dojavu da je prasac težine 110 kilograma pobjegao iz tora te da se nalazi na području Ćelavca. U tom dijelu pastiri čuvaju koze, ovce, krave i ostale domaće životinje. Odmah po dojavi, trojica pripadnika GSS uputila su se na teren i na improviziranim nosilima transportirali iscrpljenog i ozlijeđenog prasca do kuće obitelji Modrić.

- Akcija je uspješno završena u 19 sati, istakli su iz HGSS-a

Ključne riječi

Komentara 8

TA
taxiico
11:12 14.09.2018.

bravo? pa koliko je to koštalo?

DU
Deleted user
14:11 14.09.2018.

i sad će biti pojedeno... to spašavanje ne može se smatrati humanim...

Avatar rubinet
rubinet
10:34 14.09.2018.

Spašavanje odbjegle zlatne ribice?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije