Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazna vježba

GSS-ovci Karlovčanima pokazali kako psi spašavaju ljude

pokazna vježba,psi,spašavanje,akcija spašavanja,psi spasitelji (1)
Foto: Dominik Grgurić/PIXSELL
1/8
25.03.2012.
u 17:40

Gorska služba spašavanja u Karlovcu je organizirala pokaznu vježbu spašavanja iz ruševina. Pripadnici GSS-a između ostalog su prikazivali kako dobro obučenii psi pronalaze žrtve u ruševinama i potom ih izvlače.

Ključne riječi

Komentara 2

OS
osica
18:16 25.03.2012.

ma \" psi su zakon\" - kad su tako istrenirani - nepogriješivi su, ne gube vrijeme - instinkt, drersura, akcija i rezultat je tu . Baš super, volim pse.

AQ
Aquamarin
20:01 25.03.2012.

Super su fotke i svaka čast na brzini postavljanja. Samo mali ispravak. Predavači i vodiči pasa koji su bili pokazni psi nisu bili iz GSS-a već iz Kluba za obuku službenih i sportskih pasa \"Zagreb\" :-) GSS i Kinološki športski klub Karlovac bili su polaznici seminara :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije