Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u moskvi

Grupa od 50 naoružanih muškaraca nasilno zauzela restoran

restoran (1)
screenshot YouTube
10.08.2013.
u 09:50

Prema riječima vlasnice, muškarci naoružani s pištoljima i automatskim oružijem pretukli su osiguranje, ostalo osoblje i posjetitelje izbacili van, razbili ogradu te zaplijenili opremu.

U restoran u središtu Moskve 'Khachapuri' koji poslužuje gruzijsku kuhinju upala je u noći sa četvrtka na petak naoružana grupa od 50 muškaraca i nasilno ga zauzela, prenosi Russia Today.

Prema riječima vlasnice, muškarci naoružani s pištoljima i automatskim oružijem pretukli su osiguranje, ostalo osoblje i posjetitelje izbacili van, razbili ogradu te zaplijenili opremu.

Nakon toga su se zabrarikadirali unutar restorana. Pretpostavlja se da su čekali daljnje instrukcije najmodavca. Na mjesto događaja došla je policija, a ostaje nejasno kako se cijela situacija razriješila.

Incident je šokirao Moskovljane, iako prema riječima vlasnica Ekaterine Drozdove i Tatjane Melnikove nije bio potpuno neočekivan. Drozdova je kazala za TV Rain kako na takav način najmodavac Vitalij Artjukov, bivši ministar i prijatelj gradonačelnika rješava pitanja sa svojim stanarima.

Referirala se na bitku koja je trajala mjesecima i tijekom koje se često kao sredstvo zastrašivanja isključivala voda ili struja. Osoblje restorana svaki put kad bi se to dogodilo bilo je primorano potražiti novo zaposljenje. Melnikova je zbog incidenta prekinula odmor.

Zgrada u kojoj se nalazi restoran prije je bila garaža, a 2012. unajmile su je dvije franšize i preuredile u stilu lanca Khachapuri. Najam je trebao trajati sdo 2019. godine, no dolazilo je do čestih nesporazuma koji su dovodili i do sudskih bitaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije