Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pali kao pokošeni

Grom udario u igralište i ozlijedio mlade nogometaše!

grom
Marko Jurinec/PIXSELL
08.06.2013.
u 20:44

- Bilo je strašno. Klinci su kao pokošeni popadali na zemlju. Većina ih se ubrzo i pridigla, no dvojica na centru su ostali i dalje ležati. Kolega i ja odmah smo utrčali pomoći svaki svom igraču – kazao je Igor Blagojević.

Preminuo je 16-godišnjak iz Nevinca, kojeg je u subotu udario grom na nogometnoj utakmici u Novoj Rači.  Iz bjelovarske su bolnice su potvrdili tu vijest.

Nevjerojatan događaj zbio se nešto oko 17 sati u Novoj Rači nedaleko od Bjelovara. Iz tmurnih oblaka koji su se poslijepodne nadvili nad naseljem sijevnula je munja i potom udario grom na nogometno igralište županijskog ligaša na kojem se u tom trenutku igrala prijateljska utakmica pionira domaćina NK Trnskog i BŠK Brezovac.

Od siline udara i pražnjenja do kojeg je tom prilikom došlo desetak mladih nogometaša našlo se na zemlji. - Bilo je strašno. Klinci su kao pokošeni popadali na zemlju. Većina ih se ubrzo i pridigla, no dvojica na centru su ostali i dalje ležati. Kolega i ja odmah smo utrčali pomoći svaki svom igraču – kazao je Igor Blagojević, trener pionira Trnskog, čiji je igrač 15-godišnji D.N. tom prilikom zadobio teške ozljede.

- Pokušali smo mu pomoći, no nije bilo pulsa te sam mu po preporuci liječnika Hitne pomoći koje smo odmah i zvali masirao srce sve do njihova dolaska. Stigli su nakon 20-ak minuta i odmah ga odvezli u bjelovarsku bolnicu. Prema informacijama koje sam dobio uspjeli su ga oživjeti, no stanje je vrlo ozbiljno– kazao je zabrinuti trener I. Blagojević još uvijek u šoku od nesretnog događaja. Mladić je zadržan u bjelovarskoj bolnici te je u kritičnom stanju i ugrožen mu je život.

Drugi mladić K.P. igrač Brezovca, kako doznajemo, također je završio u bjelovarskoj bolnici i stanje mu je stabilno. Zbog toga što se ne osjećaju dobro pomoć u bjelovarskom Zavodu za hitnu medicinu zatražilo je još nekoliko igrača, no njihovo stanje manje je opasno.

>>Od udara groma smrtno stradao 32-godišnjak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije