Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
četvero ozlijeđenih

Grom ubio trudnicu i troje njezinih rođaka

grom
Foto: Filip Brala/PIXSELL
30.12.2014.
u 08:45

Lokalni mediji pišu da je dvoje ozlijeđenih u kritičnom stanju te da se nesreća dogodila tijekom oluje koja je iznenada pogodila područje Sao Paula

Trudna žena i još troje njezinih rođaka poginuli su jučer u udaru groma na plaži u blizini grada Santosa u Brazilu. Kako javlja Time, ozlijeđene su još četiri osobe koje su zbrinute u lokalnoj bolnici.

Lokalni mediji pišu da je dvoje ozlijeđenih u kritičnom stanju te da se nesreća dogodila tijekom oluje koja je iznenada pogodila područje Sao Paula. Unesrećeni su se sklonili od kiše ispod jednog kioska koji je pogodio grom. Prije oluje vjetar je iščupao mnoga stabla u tom području i uzrokovao prometni kaos.

>>U policijskoj potjeri automobil pogodila munja, razletio se na komadiće? Je li ovo moguće?

>>Grom udario dvije žene na tržnici u Zadru. Prodavačice: Strah nas je ovdje prodavati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije