Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAISKRILO U SABORU

Grmoja prozvao Jandrokovića, on mu odgovorio: Nisam ja vaš poštar

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/17
18.09.2020.
u 11:17

Između predsjednika Sabora i Mostovog zastupnika zaiskrilo je oko navodne afere u MVEP-u

Zastupnik Nikola Grmoja kazao je da se neće baviti ovom aferom jer je hrvatskom narodu dosta afera, ali je upozorio na drugu aferu koja je otkrivena u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, a kojoj predsjednik Sabora nije izvijestio zastupnike iako ga je on to zamolio.

- Ja sam kao predsjednik Nacionalnog vijeća za praćenje provedbe strategije suzbijanja korupcije poslao mail u kojem sam Vas zamolio da proslijedite svim zastupnicima dokumentaciju u kojoj se vidi da je supruga veleposlanika Kušena imala koruptivni plan da joj se izda rješenje o fiktivnom rasporedu u Australiji. Prema njemu su joj doista bez natječaja izdana rješenja o fiktivnom rasporedu odakle joj je u Canberri isplaćeno oko 500.000 kuna. Ja sam zamolio da dostavite zastupnicima taj plan zrinjevačkih profitera. Vi ste se odlučili skrivati. I to ne činite samo vi nego i cijela Vlada Andreja Plenkovića - kazao je Grmoja dodajući da je čovjek koji je otkrio tu korupciju udaljen s radnog mjesta.

 - Predsjednik Hrvatskog sabora nije vaš poštar da bi distribuirao vašu poštu. Vi sami sa svoje pozicije možete svim zastupnicima prenositi rasprave i zaključke bilo kojeg tijela. Ne razumijem zašto sada ovdje manipulirate i politizirate - kazao je Jandroković odgovarajući na prozivke.

 

>> FOTO Sjednica Sabora: Ukinut imunitet trojici zastupnika

1/17

Komentara 14

DU
dubrovnik
16:30 18.09.2020.

Afera do afere.U svijetu nema jačih aferaša.Tako je to kad nije provedena lustracija

KP
kradoljub.profiter
15:05 18.09.2020.

Ma dobro je. Da li se itko buni? Da li je netko na ulici? Nama je super.

DU
Deleted user
15:16 18.09.2020.

Grmoja,veliki promet zarade nema.... Tvoja ideja je bila brilijantna,BITI U VLADI I BITI VLADINA OPORBA....okreni se i pogledaj što ostalo od prvog mosta????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije