Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetnje se nastavljaju

Grmoja optužio Plenkovića i Habijana: 'Perfidnim izjavama ohrabrili su one koji prijete mojoj obitelji'

Nikola Grmoja
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/3
08.07.2021.
u 15:55

Poštujem jedino društvo u kojem nisam osuđen zbog svojih stavova, u kojem postoji međusobno uvažavanje i prihvaćanje, poručio je Grmoja

Mostov Nikola Grmoja objavio je kako i dalje dobiva prijeteće poruke iako ih je već ranije prijavio policiji. Kako navodi, premijer Andrej Plenković, koji je Grmoju i Božu Petrova nazvao "huškačima", ohrabrio je osobe koje šalju prijetnje. 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

- Nakon jučerašnje izjave premijera Plenkovića u kojoj je ove prijetnje relativizirao i još me za njih proglasio odgovornim, prijetnje su se sinoć s od istih osoba i s istog profila nastavile u još jačem intenzitetu.

Andreju Plenkoviću treba biti jasno da ne upozoravam jer je mene strah. Upozoravam tako da cijela hrvatska javnost zna što se događa u našem društvu. Svi to trebamo znati.

Danas je Hrvatska takva, da kada netko odluči javno iznijeti svoj stav, bude izložen gotovo pa linču, ako se slučajno taj stav ne poklapa s narativom koji nam se pokušava nametnuti kao jedini ispravan. I to je ono protiv čega se od početka borim. Bez obzira kakav se narativ nameće i od koga.

Poštujem jedino društvo u kojem nisam osuđen zbog svojih stavova, u kojem postoji međusobno uvažavanje i prihvaćanje. Andrej Plenković, Habijan i slični svojim izjavama ne doprinose takvom društvu.

Svojim perfidnim izjavama ohrabrili su one koji prijete mojoj obitelji. Svjestan sam da me ne vole, jer im remetim njihove krugove.

Jednako kao i dio medija, jer se ne uklapam u njihov narativ pa i dalje šire lažne optužbe da sam bilo koga diskriminirao.

To me neće zaustaviti da javno svjedočim svoja uvjerenja iako me za razliku od Plenkovića nitko ne štiti!, poručio je Grmoja. 

 

Komentara 10

Avatar prahrvat
prahrvat
17:55 08.07.2021.

boring

DY
dynasty1402
20:45 08.07.2021.

Sam si se doveo u ovu situaciju ne kmeći i ne traži krivca u drugima. A što se tih pedera i lezba tiće, jer to je pravo ime i istina o njima, neka iza svojih vratiju rade što hoće a ostale ljude poštede od žvaljenja, kreveljenja, šlatanja na javnim mjestima. Te njihove povorke su dno dna civilizacije i slažem se da se to ne može normalnoj, zdravoj djeci servirati kao nešto normalno jer jednostavno to nije NORMALNO. Znam da će gay lobi u večernjaku moj komentar odmah obrisati, nadam se da će ga barem pet ljudi uspjeti pročitati.

LL
lijepa_li si
17:41 08.07.2021.

grmoja je razotkrio dvoličnost i licemjerje tzv. demokrata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije