Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NE POZNAJEM ČINJENICE'

Grmoja o novim nepravilnostima s dnevnicama: 'Božo Petrov nije imao kartice, dnevnice... pa mi s time nemamo problema'

15.12.2016., Zagreb - Sabor glasovanjem o proracunu za 2017. godinu i drugim raspravljenim tockama dnevnog reda zavrsava svoju drugu sjednicu. Nikola Grmoja. photo: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
06.03.2017.
u 15:24

Napomenuo je i kako se Most zalagao da isplate idu preko žiro računa.

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja kazao je, komentirajući u ponedjeljak izjavu premijera Andreja Plenkovića da postoje novi dokazi o isplati dnevnica u mandatu Zorana Milanovića ali i kasnije, kako ne poznaje činjenice oko istrage te kako mu se nameće jedini logični zaključak da je riječ o nekom od zaposlenika iz Ureda za opće poslove Sabora i Vlade.

"Ne znam što se zaista dogodilo. Ne poznajem činjenice oko istrage, a na konferenciji za novinare premijera Andreja Plenkovića i glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana nije ništa određeno i konkretno rečeno. Jedini logični zaključak koji mi se nameće je da je riječ o nekome od zaposlenika Ureda za opće poslove Vlade i Sabora", rekao je Grmoja Hini.

Most s tim, ističe Grmoja, nema problema.

"Božo Petrov nije imao kartice, dnevnice... pa mi s time nemamo problema", rekao je Grmoja.

Napomenuo je i kako se Most zalagao da isplate idu preko žiro računa.

Premijer Plenković izjavio je kako postoji još niz drugih slučajeva nepravilnosti i nezakonitosti glede putnih naloga izdanih u Vladi u prošlom vremenu, zbog čega je od glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana i zatražio da preuzme taj slučaj.

>> Plenković: Slučajevi s nepravilnim dnevnicama nastavili su se i nakon Vlade Zorana Milanovića

>> 'Očito je da se muljalo u dužem razdoblju. Počinitelji moraju biti kažnjeni'

Komentara 6

CI
cinbenik
20:44 06.03.2017.

treba osnovati povjerenstvo da utvrdi stetu koju je MOST proizveo Hrvatskoj i Hrvatima.....Obvezno otvoriti arhive ,da se utvrdi nezapamcena povjesno politicka trgovina u preuzimanju vlasti,i biranje nenarodnog i nebiranog presednioka sabora....Umalo ste zaustavili rast Hrvatske,apsolutna podloznost crkvi ih je natjerala na HDze,bez obzira sto je Hrvatska imala inicijativu sa Hrvatski rastom...Cak je i Milanovic ponudio Petrovu da bude premijer,kada je vec prekrsio ovjereno kod biljeznika....Odbio je da bi imali nezapamceni nenarodni cirkus i izgubljenu godinu,i jos na to sve nove izbore,sa novom starom vladom u raznom dilanju fotelja.....Dnevnice su maciji kasalj,i moze ih namiriti malo jaci biznismen,ali gubitke koje je Hrvatskoj proizveo MOST,su nenadoknadivi,......

77
777CRO
16:02 06.03.2017.

Grmoja ... zašto Hrvatska plaća cetnike , partizane , abolirane , koji sebe sada prozvaše antifasti ?

ZO
zokimo
07:18 07.03.2017.

Ajme meni ovaj cinbenik još kuka za bivšom nesposobnom Milanovićevom vladom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije