Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA

Grmoja o napadu na volonterke: Sve ovo me osobno jako pogodilo, ali nas neće obeshrabriti niti zastrašiti

Zagreb: Zastupnik Nikola Grmoja obratio se medijima nakon sjednice
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
23.04.2021.
u 18:37

Svi smo pod šokom, a posebno sam tužan jer se  radi o divnim djevojkama koje od volontiranja za Most nemaju nikakvu osobnu korist, naveo je Grmoja

Saborski zastupnik Nikola Grmoja iz redova stranke Most komentirao je današnji napad na volonterke  na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića. Podsjećamo, stranka je ranije objavila kako vjeruju da je napadač psihički nestabilna osoba, te da je jednu od njihovih volonterku napadač primio za glavu te ju više puta udario šakom.

Status prenosimo u cijelosti. 

"Studentice i prekrasne djevojke Magdalena i Lea, koje su svoje vrijeme odlučile izdvojiti kako bi volonterski skupljale potpise za Most, brutalno su napadnute od strane nepoznatog napadača.  Teže ozljede su spriječene reakcijom prolaznika. 

Svi smo pod šokom, a posebno sam tužan jer se  radi o divnim djevojkama koje od volontiranja za Most nemaju nikakvu osobnu korist.  One su ono najbolje što ovo društvo ima, mlade i pametne, budući akademski građani ove zemlje koji svoje slobodno vrijeme ulažu u promjene u Hrvatskoj. 

Sve ovo me osobno jako pogodilo ali nas neće obeshrabriti niti zastrašiti. Još uvijek ne znamo je li napadač od nekoga poslan, ali naš Josip Matić kaže da mu se čini da je dobro znao što radi.  Kako god bilo nastavljamo jako, nastavljamo radi mladih ljudi koji nas podržavaju i koji u najvećem broju stoje upravo uz Most!  A svima onima koji će možda u budućnosti pokušat ovakvo nešto napraviti poručujem da ćemo znati štititi naše mlade volontere!", navodi se u statusu. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Behemot
Behemot
19:25 23.04.2021.

Pa barem je Trg dobro pokriven kamerama i Policija može u 15 minuta identificirati napadača - samo ako želi.

KO
komunikolog
20:49 23.04.2021.

Da je bio štand SDSS -a

DU
Deleted user
19:48 23.04.2021.

Od politike u pravilu NITKO ne bi smio imat OSOBNU KORIST. Sabornici bi trebali bit eminentni i stituirani članovi društva, koji svoju dužnost narodnog zastupnika obnašaju volonterski.Na osobnu čast i dobro svog naroda. Stranke bi se trebale financirat isključivo odd članstva i donacija.Vlada minimalna i sačinjena od stručnjaka. Samo je kod nas sustav vrijedno izvrnut.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije