Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SABOR
Povratak na članak

Grmoja: Neki se genijalac sjetio baš sada uvoditi novi signal

U vrijeme kad bi nam umirovljenici morali biti doma i čuvati se zaraze, mi ih „tjeramo“ da izlaze u trgovine tražeći DVB-T2 prijemnike i prikladne kabele, kazao je zastupnik

Komentari 4

WP
W_P38
17:41 10.11.2020.

..ma, kaj ovaj drobi... deset mjeseci odvojiti po 20kn maks. i evo ti za dvbt2 prijemnik...

VL
BE
bezvrijedanyugodinar
16:50 10.11.2020.

Ovaj se u sve pača

VL
Avatar manjejeviše
manjejeviše
12:59 10.11.2020.

Inače umirovljenici uopće ne izlaze nikuda pa ne stignu kupiti potrebite nove uređaje koji koštaju "sramotnih" 100-150 kn !!! Ajde Grmoja stvarno više ne znaš što blebećeš !

VL
MK
MKinkognito60
12:43 10.11.2020.

Zastupnik Grmoja je samo u pravu samo za jednu izjavu i to kako ostaje samo signal DVB-T2, gašenje signala BVB-T je bilo već najavljeno pa odgođeno. Cijelo ljeto je bilo na raspolaganju za pripremu na novu distribuciju signala, cijene uređaja koji imaju mogućnost prijema DVB-T2 signala je od 150 do 200 kuna komplet sa svim kablovima za spajanje na TV aparat ili monitor računala. Osobno sam umirovljenik i svima koje poznajem i imaju antenu za zemeljski prijem signala sam pomogao prijelaz još ljetos. Osobno sam ih čak i propitkivao znaju li sami to napravit i ako ne znaju ponudio sam pomoć. Upravo most se hvali mladim snagama i mogao je organizirati pomoć starijim osobama jer bilo je vremena za prilagodbu osobito poslije odgode. Osobno sam čak mjerio prijem novog signala na puno lokacija i slao prigovore na Odašiljače i veze zbog lošeg prijema DVB-T2, na nekim lokacijama su uredili a na nekim još nisu. Ukoliko na tim nekim lokacija po zaključku prijelaza ne bude kvalitetnog prijema tad više neću njima pisati nego hrpi novina pa saborskim zastupnicima. Ali prigovor kako nije bilo vremena za prilagodbu sigurno nije istinit. Slažem se za razmnu subvenciju nabave opreme i pozvam one koji mogu pomoći neka pomognu kod instaliranja. Gospodin grmoja je ipak izabrao pogrešnu temu za sakupljanje nekakvih bodova i ispada radi toga nevjedostojan i smiješan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.