Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TREBALI BI DEBELE RAZLOGE'

Grmoja: Nećemo podržati opoziv Milanovića, i sam sam pobornik fajta bez rukavica

Domovinski pokret i Most predstavili kandidate za Šibensko-kninsku županiju
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
28.03.2021.
u 21:38

- Predsjednika je izravno biralo preko milijun hrvatskih građana i da bi razlozi za njegov opoziv u Saboru trebali biti jako “debeli” - smatra Grmoja

Saborski zastupnik Nikola Grmoja poručio je da Most neće glasati za opoziv predsjednika RH Zorana Milanovića nakon što je HDZ-ov Vladimir Šeks danas za RTL kazao da smatra da bi opoziv trebalo pokrenuti jer je Milanović svojim ponašanjem prekršio Ustavna načela.

- Predsjednika je izravno biralo preko milijun hrvatskih građana i da bi razlozi za njegov opoziv u Saboru trebali biti jako “debeli”. Razlog sigurno ne može biti žestoka prepirka s Miloradom Pupovcem do koje je došlo jer Milorad nije ispunio očekivanja PRH. Uostalom, ako ćemo iskreno, a jedino tako znam, i sam sam pobornik fajta bez rukavica. Volim nastup i stil u kojem se kaže ono što se misli. Nisam pobornik naučenih frazetina i briselskog novogovora. Dakle, nećemo podržati Šeksovu inicijativu ali sam spreman odmah dati potpis i dignuti obje ruke za konačno micanje štetočine i suradnika UDBA-e Šeksa iz hrvatske politike i pravosuđa! - poručio je Grmoja.

Zovu me mediji i pitaju hoćemo li podržati Šeksovu inicijativu za opoziv Milanovića. Odgovaram da je predsjednika...

Objavljuje Nikola GrmojaNedjelja, 28. ožujka 2021.

Komentara 37

DE
DESNO
22:31 28.03.2021.

...Tiho tiho teče Neretva, Nema više dušo mostova...

AN
ante555
21:52 28.03.2021.

Kad bi ovi mostici znali sto hoce, izgubljeni u prostoru i vremenu, jedna od najgorih stranki ikad

KL
Klarica
21:44 28.03.2021.

Zašo bi Ćuprijaši opozivali predsjednika kojeg su izabrali? To se od vas ne očekuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije