Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajni nadzor

Grmoja: Ne bojim se Ostojićeve tužbe

Nikola Grmoja
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
14.01.2016.
u 15:49

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić kazao je danas kako je zbog klevete, laži i javnog sramoćenja kojem ga je Grmoja izložio, angažirao odvjetnika u privatnoj tužbi.

Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja u četvrtak nije želio komentirati tužbu koju je protiv njega najavio tehnički ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić poručivši tek kako se te tužbe ne boji. "O tome sam sve već rekao, a tužbe se ne bojim", rekao je Grmoja Hini. Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić kazao je danas kako je zbog klevete, laži i javnog sramoćenja kojem ga je Grmoja izložio, angažirao odvjetnika u privatnoj tužbi.

Grmoja je, naime, nedavno iznio sumnju kako je PNUSKOK pratio i izlistavao pozive čelnika Mosta Bože Petrova te je otvorio i pitanje je li ministar Ostojić stajao iza zlouporabe policijskog aparata. Indicije o praćenju Petrova temeljio je na anonimnoj predstavci koja je došla saborskom Odboru za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, a Grmoja je o svemu izjavu dao i USKOK-u. USKOK je pak u srijedu izvijestio kako lider Mosta Petrov nije bio praćen niti su prema njemu primjenjivane bilo kakve mjere tajnog nadzora.

Grmoja je komentirao kako je takav rezultat izvida posve očekivan te da će se, ako akcija nije zavedena, teško dokazati i doznati istina. Napomenuo je i kako treba sačekati zaključak saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost o podnesenoj predstavci. Mediji zadnjih dana nagađaju kako je najizgledniji kandidat za čelnika tog saborskog odbora upravo Ranko Ostojić.

>> Ostojić: Ponavljanje postupka registracije nepotreban je trošak

Ključne riječi

Komentara 59

BA
barbaizamerike
16:10 14.01.2016.

Anketa:::Grmonja je u pravu

AG
Agricola
16:33 14.01.2016.

Pa čega češ se bojati? Toga što te notorni lažljivac tuži da lažeš? Pa on je vidio leteće vlakove, tvrdio da teroristički nepad u Parizu nema veze s izbjeglicama iako ih je najmanje troje prošlo kroz Opatovac i da ne nabrajam dalje Ostojićeve laži jer ne bi tri dana ustao s tipkovnice. To ti je samo njegova metoda pritiska, on ima taj komunistički totalitarni mentalni sklop, i ide tužiti iako za to nema nikakvu podlogu. Kao prvo, USKOK nije nikakvo nezavisno tijelo, a to pokazuje činjenica da nema istrage protiv Veljka Ostojića, a da su istragu protiv Sabe i Marzel pokrenuli samo zato jer se to vipe nije moglo medijski zataškati. Zatim, nalaz USKOK-a nije sveto pismo, a isto tako u tom nalazu USKOK-a ima odgovora na pitanja koje nitko nije postavio a nema odgovora na pitanje koje je Enimark Ponjević jasno postavio. Na kraju, ti se u startu dobro postavio, ništa nisi kategorički tvrdio, rekao si da imaš indicije a ne i dokaze, i ne može ti ništa, osim ako sudac u tom predmetu ne bude nekakoa rigidna komunjara, ali i za to ima lijeka, jer uvijek postoji viša instanca i institut žalbe. Dakle, pusti tog tipa koji osim laći i prijetnji ništa ne zna, vrijeme je da se postavi pitanje zbog čega je Ante Gotovina 9. srpnja 2001. godine morao bježati iz Hrvatske, a za špto je direktni krivac upravo Ranko Ostojić i njegov posilni Mario Bertina.

DU
Deleted user
16:40 14.01.2016.

Nikola uskoro ćeš ti biti viši od njega,radi svoj posao pošteno i nema oproštaja nikome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije