Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burno u Saboru
Povratak na članak

Grmoja napao ministricu Pejčinović Burić, Jandroković dijelio opomene

MVEP: Nema razlike između privatnog i poslovnog života

Komentari 27

MO
mocca10
11:16 27.02.2019.

Jedan savjet, konzultiraj se s profesorom Podolnjakom, siguran sam da će ti dati dobre odgovore na pitanja kako funkcionira i kako se uređuje država, državna uprava i slično, on je dobar znanstvenik i stručnjak, žao mi je što je zaglibio s ovakvima......

VL
AP
apartmanibells
11:20 27.02.2019.

Da su bar Božo Petrov i MOST donijeli takav pravilnik za sami sebe, spasili bi na tisuće glasova koje im je odnio Grmoja svojim govorima i nastupima u Saboru! Sad shvaćate važnost uređenja načina komunikacije neke organizacije!

VL
JU
junakinja
11:19 27.02.2019.

Ako službenici njenog ministarstva učine kakvu pogrešku, ona će za to odgovarati pred Saborom!

VL
TO
Tomisl
12:36 27.02.2019.

Kod nas i u politici svi protiv svih i svega , nista zajednickog osim ljetos na svjetskom prvenstvu i kad se festa , svi slozni !!!

VL
NE
Neo001
16:27 27.02.2019.

Most je hrpa balvana i panjeva, šizofrenika, maloumnika, no očito mediji trebaju takvu bagru za svoju komunjarsku partiju, da je održe na površini

VL
DU
Deleted user
12:38 27.02.2019.

Nije promašila loptu, nego čitavu državu... Dobro rečeno. Na žalost tu su nam državu drugovi neokomunisti iz sadašnje vlasti oduzeli i privatizirali, pa ona može lupati što hoće, dok joj se hoće i koliko hoće. Nema demokratskog načina zaustaviti prosrpski orijentirane vladine ministre jer su uništili demokraciju. Čitaj referendum

VL
RI
Rizlman
14:46 27.02.2019.

Ja sam kao djelatna vojna osoba u MORH-u isto morao potpisati takvu izjavu i to je normalno, jer još najbolje da djelatnici MORH-a ili MVEP-a mogu okolo po javnosti pričati što hoće. Naravno da to ne može tako, jer postojitoji vojna tajna, postoji diplomatska tajna, i nije ih Hrvatska izmislila. Grmoja valjda misli da djelatnici Pentagona ili State Departmenta mogu također u javnosti pričati što žele, pa svjesno ili nesvjesno odavati državne tajne? Odi ti Grmoja tamo u vrtić predavati zeku i potočić, ostavi se ozbiljnih stvari.

VL
KO
Konstantinos
12:29 27.02.2019.

Grmoja koji se pokazao kao osona sa najnizom razinom politicke kulture i koji je konacno smjestio Most u radikalnu desnicu, on se javlja i prigovara za totalitarizam. Covjek je totalno izgubio kompas i kao politicar i kao osoba. Za njega nikada vise ne bi ni pomislio dati glas jer se svojim vulgarnim uvredama i koristenje sabornice kao mjesta sirenja politicke intolerancije i samo promocije odavno iskljucio iz politickog zivota. Meni, da sam "mostovac" ovakav Grmoja bi bio tezak tere kojeg bi se sto prije trebalo rijesiti ako misle ostati i na onih 5-6% birackog tijela.

VL
OK
okolo
12:42 27.02.2019.

nekad stožerna hrvatska stranka ..napada samo most, brunu..

VL
SV
svakogdana
12:31 27.02.2019.

bravo nikola,deri škegrine potrčke. hajde kopalovi ćevapari i pivopije,lupajte minuse dok vam rođaci služe bolesnike po irskoj i njemačkoj.

VL
BI
binky
12:43 27.02.2019.

Lijepo je kako Hdzovci brane svoje srbe I njihove ljubitelje,sto bi bilo sasvim u redu da ti isti nisu prdili u savskoj protiv jugoslavije I povratka iste. Ni kicme niti ponosa.ajde glogi javi je iz rupe u koju te plenkyy strpao.zakaj nislim da ne bude???

VL
DR
droza
22:18 27.02.2019.

E moj Petrove... Grmoja će ti urušiti rejting do kraja...

VL
DU
Deleted user
15:45 27.02.2019.

Grmoja je suvisao i sto se toga tice podastrao je nastup argumentima.Pa sto se tice nastupa opcenito valjda su svi uocili da osim Predsjednika Vlade i eventualno Ministra Horvata,nitko drugi se javno ne izrazava kao da su nijem(c)i!Pa zar jee to normalno.Ministrica Buric nije dovoljno agresivna u zastupanju inteesa Republike Hrvatske,a obzirom na prijasnju duznost sigurno se i ne moze zamjeriti svojim poslodavcima iz susjedne zemlje. Sto se Uljanika tice i prijasnje vlast HDZ=SDP samo su pogodovale IDSu tako da je g.Bernardic najmanje mjerodavan bilo sto iznositi,a jednako tako iz koje je on ono strancice? Pa SDP se toliko srozao i toliko se bavi sporednim stvarima da vrijedi:Bernadicu jedan,sjedni!

VL
BA
batva
11:33 27.02.2019.

Nevidim kako bi se ponašao HDZ kad je ogledalo SKH od partijske stege koja se svodi da se provode zamisli predsjednika stanke ako ne onda si izbačen iz stranke.Ništa čudno od stranke kad želi kontrolirati ne samo svoje članove nego i sve građane Hrvatske jer sve je dobro što izreće predsjednik stranke a ostalo je protuhrvatski čin.Zar se poslije ovog koruptivnog inžinjeringa ala Bandić nije uvela diktatura i gdje je demokracija floskula a sabor glasačka mašionerija bez mogučnosti utjecaja donošenja odluka i zakona.Plenković donosi odluke koje će imati dalekosežne posljedice po Hrvatsku kako ekonomski tako i socijalnosigurnosnu.Preko noći predao je stratešku tvrtku Mađarima i na dobrom putu smo da se Hrvati rasele a Hrvatska postane sabirni centar za migrante.

VL
TA
tarzan
11:12 27.02.2019.

Bravo Grmoja

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.