Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritike Zekanoviću i Hasanbegoviću
Povratak na članak

Grmoja: Ili si na Plenkovićev daljinski ili si malo zbunjen i smotan

Prozvani Hrvoje Zekanović objašnjava kako bi HDZ, nažalost, izglasao zakon i bez njega i bez Hasanbegovića jer oni imaju oko 80 ruku, a u vezi s proračunom imaju i više

Komentari 39

AF
afera
11:45 21.02.2019.

Dobro u čemu je problem? Njih su dvojica lijepo glasala protiv, jer se s istim ne slažu, a nisu ko ostali cirkusanti trčali van iz sabora i opstruirali rad i izvodili budalaštine kao zadnjih godinu dana... Da se Grmoju pita, ako je netko oporba, ne treba više ni dolaziti na posao

VL
Avatar Jaglun
Jaglun
11:59 21.02.2019.

Oporba po stoti put namagarčena.

VL
Avatar Kaladin
Kaladin
12:00 21.02.2019.

Glupost... da im je trebao kvorum, isti bi sastavili u roku keks.

VL
KO
koraknaprijed
12:22 21.02.2019.

Javila se ljestvica vuskog morala prof.Peruca, dok je on pregovarao sa Kotromanovicem i Milanovicem, Bozo je potpisivao kod javnog biljeznika da nece u vladu snikim, svi znamo rezulatate MOST-ova " poštenja".

VL
Avatar Dadinho
Dadinho
12:09 21.02.2019.

Samo sva obečanja HDZ-a i svih političara svijeta obrnete naopako sve što kažu i to je prava istina! Dakle kažu neće biti povečanje cijene plina,struje,vode onda znajte da HOĆE biti, snizit ćemo PDV-znajte da neće, zaustavit ćemo eložacije jedinog doma-znate da to znači da neće, povečat čemo plaće, e to im možete vjerovat, povečaju sebi plače 1500-2000 kuna a vama 80 kuna i to obečanje dakle ispune.... Milijarde su opljačkali i niti jedan jedini osuđeni pravomočno lopov a ŽZ zakonito dobije lovu na ABECEDU DEMOKRACIJE i to zato jer su tu stranku oformili pošto su današnji prebjezi iz SLOBODNE HRVATSKE htjeli ilegalno preuzet predsjedništvo ŽZ, u ovakvoj državi to im je moglo i uspjet i da je tak ŽZ bi izgubio financije a pošto su osnovali ABECEDU DEMOKRACIJE da je ovima uspjelo danas bi po tim nazivom nastupali, to je jedina ISTINA,nema lopovluka, nerma prevare! Samo vi veleizdajnike i zagovornike SDSS-HDZ koalicije bratstva i jedinstva podržavajte i dalje a ŽIVI ZID koji je jedina oporba i državnički se odnosi, njih se omalovažava!

VL
Avatar Django
Django
12:29 21.02.2019.

E moj Zekanoviću, ne može si desnica u Hrvatskoj dopustiti da “ponekad odigra loše”, pogotovo jer je do sada cijelo vrijeme igrala loše. Ako ne možeš ili ne znaš igrati dobro onda se makni da ne smetaš. Isto vrijedi i za Hasanbegovića.

VL
Avatar ehlbert13
ehlbert13
13:18 21.02.2019.

Koga više volite, MOST u oporbi ili Pupovca na vlasti!? "Domoljubi, čekam vaše odgovore.

VL
HD
HDZSDP
12:58 21.02.2019.

Samo MOST je igra na sigurno. Čast Hasanu, ali ipak MOST.

VL
DU
Deleted user
12:51 21.02.2019.

Kad me Bernardić i Stazić pozivaju van, nisam se i neću a priori odazvati. Ali kad Plenković kaže: "Sjedni!", ja sjednem i veselo mašem repom.

VL
BR
Brontops
12:42 21.02.2019.

Grrrr moja - vrijedjas li vrijedjas na osobnoj razini. Tko ti glasa dade?

VL
DD
dr dragon
14:23 21.02.2019.

Kada nece saborski zastupnici gledati stranačje tko je tko u stranci nego glasati i donositi zakone onakve kakvi su za dobrobit naroda koji ih je odabrao da rade u interesu naroda a ne medjustranačke inate iako je super dobar prijedlogg oporbe ne prihvaca se jer ga nije predložio vladajuci!?

VL
VJ
vjernicibrkićlucićitomašević
12:03 21.02.2019.

ja već mjesecima ovdje pišem kako će hdz uz pomoć crkve i obavještajnog aparata uništiti desnicu i iduće izbore svesti na referendum između HDZ-a i živog zida i prevagu će odnjeti manjine kao i u vrijeme sanadera kad su potkupili rožića i tadića, preko crkve uhljebili ivića pašalića, angažirali balića,metličića, niku i njegova brata roberta također i sklopili vlast sa sdss-om. zekanović i hasanbegović su kao i đapić i ekipa svojevremeno,kad god treba hdz-u oni su tu a onda kad ne treba oni buču i udaraju se u prsa kao hrvati i ostali. i glasnović je utekao kad se je glasalo o mariću,dan kasnije potpisao za jandrokovića i pričao o jugoslovenima. pa nisu li se dan uoči glasovanja sastali s plenkovićem u banskim dvorima i nzh i lovrinović i ekipa. ako za nekoga misliš da je nemoralan,lopov,prevarant šta imaš s njim pričat. kršćanstvo u hdz-u je samo fikus,patrioti i kršćani koji se tako vole izjasniti u hdz-u ne mogu pomaknuti košaru za kišobrane u saboru ako to ne odobre stvarni vlasnici šeks,škegro i ekipa. šta tamo rade unatoč tome to je pitanje za njih. očekujem kopalove ćevapare i pivopije da se zavežu za neku gramatički netočnu riječ i isprave me, kao što goran marić kaže ,,NISAM REKAO DOZVOLITI NEGO DOPUSTITI,, DA škegro i ekipa potjeraju narod,pustu imovinu uzmu za kunu i preprodaju strancima

VL
Avatar HajdukLika
HajdukLika
13:04 21.02.2019.

MOST-ovci, koje sam nekad podržavao, pokazuju dnevno svojim primitivizmom na riiječi i djelu da nisu dostojni Sabora.

VL
DU
Deleted user
12:24 21.02.2019.

Mitraljezac na djelu,ni Ljubisa Samardzic u "Neretvi" mu nije ravan.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
12:50 21.02.2019.

Ni Hassan ni Zekan ne bi bili u Saboru da nije Hdza.

VL
KA
KapetanMikulaMali
12:25 21.02.2019.

Kao što samo ime kaže - usraše. Opet.

VL
TT
TTjac
12:24 21.02.2019.

Desničari su maloumni to je već milijun puta dokazano, čak i znanstveno.

VL
Avatar Dadinho
Dadinho
11:45 21.02.2019.

Hasanbegović mi nikad nije legao sa svojim ideološkim bljazgarijama i od njega možeš očekivat veleizdaju u družbi sa HDZ-om ali od Zekanovića to nebi nikad očekivao! Dakle nakon sljedečih izbora bit će VELIKA kolaicija i jedino ŽIVI ZID jedina oporbarba jer oni jedini i jesu kontra ove bolesne politike-MOST je dva puta preMOST-io vladu HDZ-u!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.