Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Grmoja: Crnoja nam se piše. Ili Udba je bila jugoslavenski projekt, ali je zato Hrvatska Udbin projekt

Nacija je mrtva. Hrvatska nacija nije ni leš ni iskopina političke arheologije. Hrvati najmanju povezanost osjećaju s Hrvatima

Komentari 5

ME
Merlin
12:29 15.08.2016.

joj gerovac ti ga isto trtljaš i brljaš i mrljaš...kaj si ti zapraff štel reći? umixao si tu pet tema, nemoj se bavit poslom za koji nisi. ili piši na kakvom portalu tipa H-alter i slično, tamo vole filozofirat i pravit se jako pametni. a možeš i kod bljutkovića na telegramu ili autografu kod onog udoglu pilsela. tu ti i dottore ivela piše...taman tvoja ekipa. ostavi večernji, taman se počinje profilirat u malo suvislije novine...

VL
MA
MarioG
10:32 17.08.2016.

Milanović je izjavio da ih treba kazniti još većom kaznom od doživotnog zatvora. Izgleda da je Gerovac na tom tragu. Ne u doslovnom smislu nego u mentalnom, onom Zoranovom. Jer teško da priču o Hrvatskoj kao projektu UDBE pije itko osim "pravih antifašista". Bolje ih je veličati zaslugama u dom.ratu. To im se ne može zanijekati. U tom slučaju bi se mogli ogrebat i za neko pomilovanje ukoliko budući predsjednik bude "pravi antifašist".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.