Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMILI VIŠE OD 20.000 IZBJEGLICA
Povratak na članak

Grlić Radman: RH spremna pružiti Ukrajini potporu za poslijeratni oporavak i obnovu

Dodao je kako je Hrvatska u odgovoru na trenutačnu krizu u Ukrajini uputila hitnu humanitarnu i tehničku pomoć u vrijednosti od 7,3 milijuna eura te je primila više od 20 tisuća izbjeglica kojima je osigurano odgovarajuće obrazovanje, pristup tržištu rada te usluge socijalne skrbi

Komentari 8

Avatar Mileseva
Mileseva
13:59 05.07.2022.

hrvatska nemre obnoviti sama sebe 30 godina nakon gradjanskirat a kamoli Jukrajinu. A tek kad dodje racun za velikohrvatski zlocinacki uzp na Bosnu...

VL
Avatar Croatino
Croatino
12:26 05.07.2022.

Koliko Plenkovic ima utjecaja u Briselu toliko ovome fali na sve strane. Ne sjecam se jedne pozitivne vijesti koju bi mogli pripisati Grlic-Radmanu niti jedne inicijative, niti jednog veceg sastanka koji je uspio organizirati za EU u RH.

VL
DU
Deleted user
12:06 05.07.2022.

Vidi ga on bi pomagao, investirao. Možda podpišu ugovor s Kinezima kao kod izgradnje mosta kojeg vlastim snagama nismo u stanju realizirati, S privredom koja je godinama bila sustavno uništavana teško da možemo konkurirati bilo kojoj državi unutar EU cijenom i kvalitetom.

VL
KM
karba-minaton
11:25 07.07.2022.

Moze da im vida rane, da ih tjesi da ce u slijedecem ratu da sve povrate sto izgube, da ce im u slijedecem ratu uspjeti neka oluja, ali da moraju prvo rusima kupiti traktore da bi mogli pobjeci, ako ne bude traktora nece bjezati, eto taku potporu moze im se dati. Kako krasti im ne trebamo objasnjavati tu su nas oni nadmasili. Dobili su od francuza nekoliko haubica Ceasar, dalekometnih kao sto su kmecali i odmah su dvije prodali rusima za 240000 eura u kesu, i ako te haubice kostaju 14 milijuna eura, ali dobili su badava, dok ima bedaka da daju, moze selijepo zaraditi Uz haubice su prodali i komplete granata. Sve sto dobiju a da ne umiju koristiti, umjesto da se nauce, oni to prodaju, zasto da se uci kada prodati vec umije a nije se jako znojio da ih zaradi, ili je donacija ili je kredit za koga se ne zna da li ce i kada i ko njega otplacivati.

VL
AR
Arkade
13:10 05.07.2022.

Bolje bi ti bilo da ideš gradit kuće na Baniji šta ćeš ti pomoć Ukrajini koja ima liniju fronta 1200 kilometara😂😂😂😂grlicu

VL
AL
altruist
13:14 05.07.2022.

Čime se ti "baviš"...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.