Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN OD POLITIČKIH PRIORITETA
Povratak na članak

Grlić Radman: Potraga za nestalima - jedno od najtežih pitanja Domovinskog rata

Nakon više od 25 godina od završetka Domovinskog rata, institucije Republike Hrvatske još uvijek traže 1869 nestalih osoba

Komentari 3

MA
marsovac
21:51 20.10.2020.

90% bi bilo rijeseno,....samo je tesko nesti poduzeti protiv svojih,.....nema gonjenja krvnika,....setaju se po ulicama,.......smiju se u lice obiteljima zrtava, znaju oni gdije su nestali,.....zna se tko su oni ali hrvatska pravda je zataskavanje i politiziranje,...ceka se da prodje vrijeme i da se mozda zaboravi. To su isti koji su nam pravdu dijelili `45 i njihova dijeca `90 tih,.....nista nece biti, netrebaju se bojati, jugo banda nam kroji pravdu i povijest onda i danas.

VL
RO
romobil
08:08 21.10.2020.

;Koje mu je ženino prezime?

VL
DP
delmata.pakleni.otok
23:15 20.10.2020.

sluga uvik misli da je pametniji od gazde hahaha... vožd je svaki put ponovia da je približno isti broj nestalih srba i da triba zajedno radit... hrvati samo spominju i znaju za svoje, a srpske uporno prećutkuju i ne čine niš po tom pitanju... ka da je rat bija u srbiji pa srbi moraju znat hahaha...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.