Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'STRUKA JE REKLA SVOJE'
Povratak na članak

Grlić Radman: Politički protivnici prozivanjem premijera 'traže političke bodove'

Grlić Radman ističe da je "Hrvatska zemlja u kojoj se turisti osjećaju sigurno" i da prema broju aktivnih slučajeva na milijun stanovnika spada u tri najpovoljnije zemlje EU-a.

Komentari 2

DE
Debos
15:41 24.06.2020.

Hrvatska je sigurna zemlja i hvala svima koji su ovu krizu sveli na najmanje zlo! Većina ljudi ostala je na svojim poslovima, puno novca je dano i uloženo, spremno se reagiralo na sve.. optuživati Plenkovića nakon svega što je napravio sramotno je i nerazumno!

VL
Avatar Dipsy
Dipsy
15:47 24.06.2020.

Brojke govore svoje, a to je da smo odgovorno i stručno pristupili problemu i cijeloj ovoj krizi. Mislim da su epidemiolozi ti koji će reći tko treba u samoizolaciju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.