Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIPLOMATSKI ODNOSI

Grlić Radman odlazi u Rusiju, poznato je s kim će pričati o BiH i plinu: Zašto je taj sastanak važan?

22.12.2021.
u 06:31

Odlazak Grlića Radmana u Moskvu događa se u kontekstu nedavnog posjeta premijera Plenkovića Ukrajini, kao i povećanih napetosti između Rusije i Ukrajine te Rusije i EU

Komentara 12

TA
Tajg
08:09 22.12.2021.

Šta traži Plenki u korumpiranoj Ukrajini? Zar se nije zasitio visokoga posjeta u Mostaru? Ni te francuske leteće švrake ne bi nam pomogle.Jedino Rusije nema agresivnu politiku.Manimo se belaja koji dolazi preko bare. Plenki treba normalizirati odnose sa susjedima,zato ga poreznici plaćaju, a taj navedeni let na Mars može da pričeka. Čisti prvo ispred svoje kuće,kaže stara poslovica!

IC
ICCO
09:40 22.12.2021.

Bit će sranje ako mu se Grlić obrati na ruskom.

RO
romobil
07:52 22.12.2021.

Zar nema netko drugi da tamo ode i napravi posao kako treba!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?