Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PITANJE OLUJE
Povratak na članak

Grlić Radman odbacio Vučićeve optužbe: 'Srbi u Hrvatskoj ne trebaju mentora sa strane'

Ne postoji više predsjednik svih Srba u Europi. Srbi u Hrvatskoj svoja pitanja rješavaju u institucijama i u uključivosti u hrvatsko društvo, a tomu u prilog ide i da je sadašnji potpredsjednik vlade gospodin Boris Milošević iz reda srpske nacionalne manjine, istaknuo je Grlić

Komentari 15

BO
bolnaistina
20:19 07.08.2020.

Vučič se ne može pomiriti stvarnošću da on u Hrvatskoj više nema utjecaja. A to boliiiiiiiii. I boljeti će ga dok je živ. Eee to su muke isusove.

VL
Avatar southman
southman
20:43 07.08.2020.

Vućka više nitko ne šljivi !

VL
DI
dinol
22:15 07.08.2020.

Mislim da ni Hrvatska trabala prekinuti diplomatske odnose sa Srbijom dokle god Srbiju vode Vucic &co. Vucic, koji je licno propagirao veliku Srbiju, i dan danas ima lice grubo vrijedati i diskreditirati Hrvatski oslobodilacki rat. Nepobitna cinjenica ja da je je iz tkz. Krajine pocetkom 90-tih provedeno etničko čišćenje od vodstva pobunjenih Srba koji su protjerali nekoliko stotina tisuca Hrvate i nesrba sa tog prostora. Da ne spominjamo velika razaranja hrvatskog gospodarstva, teror i ubijanje tisućama nedužnih hrvatskih žrtava u tkz. Krajini kao i u BiH. Isto tako je cinjenica da je evakuaciju Srba iz okupiranog dijela Dalmacije 4. kolovoza 1995. naredilo vodsto tkz. Krajine na celu sa ratnim zlocincom Milanom Martićem. Etnicko ciscenje od strane Hrvatske je ogromna, neukusna i totalno neprihvatljiva laz Srbskog rukovodstva i , na zalost, veliki dio srpske populacije. I dokle god se Srpska retorika huškanja i vrijeđanja ne promijeni odnosno prizna zlocinacki projekt i politiku " velika Srbija", pravi mir i istinska pomirba nije moguca!!

VL
VE
veljača
19:56 07.08.2020.

Svatko treba voljeti svoju obitelj, a cijeniti svoju porodicu, mjesto i zemlju (domovinu) u kojima živi i radi.

VL
MR
Mrtveduše
20:43 07.08.2020.

Kaže Radman Grlić........ blagostanja za sve njene građane.... ha, ha, ha......., može još koji.

VL
DU
Deleted user
22:25 07.08.2020.

Ovo je sasvim pouzdan znak da će za godinu ili dvije u Srbiji doći do prevrata.

VL
ML
mljet22
15:51 09.08.2020.

Bravo ministre. Samo fino, gospodski i naša diplomacija postiže polako i pomalo da se sami srbi razotkriju. Tko tebe kamenom ti njega kruhom, sa svima fino sa nikom iskreno. Mirko pazi metak. Fala Slavko. Naše dostojanstvo, naša samosvijest,...! Čestitke

VL
Avatar KiM
KiM
22:22 07.08.2020.

A hrvati u Bosni? Jel oni trebaju mentora sa strane?

VL
PE
penelopea24
20:19 07.08.2020.

'' Ne postoji vise predsjednik svih Srba u Europi'' , veli kradezevac? Nego tko im je sada predsjednik, ona nacista gore u Briselu kao i tebi i tvome roblju u 'Rvackoj? Tesko ces ti taj film kradezevac gledati kod Srpskogaa naroda, oni se ne prodaju okupatorima svoje zemlje kao i tvoja zlocinacka organizacija. A sta ako nacisti sutra objave rat Europi, kao i sto se spremju opljackati i osvajati tudje suverne drzave i narode u Europi, protiv koga ce ratovati onih skoro milijun Hrvata u Njemackoj, protiv Hrvata u Hrvatskoj i ostalih suverenih drzava i naroda u Europi, ili ce braniti svoju zemlju od okupatora nacista kao i sav ostali civilizirani svijet? Evo zasto oni vrbuju Srbe u Hrvatskoj, zato sto znaju da ce se Srbi opet pobuniti, i nece stati na njihovu stranu i na stranu nacista, nego na stranu Amerike, Britanije i civilizacije, saveznika 2.svjetskofa rata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.