Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvrnuo se na predsjednikovu čestitku
Povratak na članak

Grlić Radman: 'Nečuveno je da hrvatski predsjednik zloupotrebljava Božićne blagdane'

Predsjednik Milanović je u Božićnoj poruci, uz ostalo istaknuo da u svjetskom poretku, koji se dramatično mijenja pred našim očima, brige hrvatskog naroda malo koga zanimaju. Rekao je i da posebno smeta ravnodušnost za brige hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini čija se jednakopravnost i konstitutivnost - zajamčena Daytonskim sporazumom – pokušava omalovažiti, pa i ukinuti.

Komentari 10

DA
dam63
13:53 25.12.2023.

Nečuveno je da si ti još ministar.

VL
RA
Raptor
13:55 25.12.2023.

Predsjednik je u pravu. I bio je vrlo blag u izričaju. Uvijek i u svakoj prigodi treba govoriti o korupciji, bahatosti, nekompetenciji, laganju. Takvi oblici ponašanja postali su naša svakodnevica. Zašto gospodu vladajuće smeta istna. Ponavljaju kao papagaji Premijerovu floskulu da u aferi Državnog tajnika i podjele proračunskog novca s medijima nema hadezeovaca. Tragično. Pa to je Državni tajnik u HDZovoj Vladi. Zar zaista mislite da je narod toliko glup. Sve korupcionaške afere su HDZove u posljednjih 30 godina jer su stvorili takav sustav vrednota.

VL
ŠI
Šiba
14:05 25.12.2023.

Ovom čovjeku je kriminal drugo ime

VL
AD
adisan
12:46 25.12.2023.

Vidi se da je pobožan čovik iz svakog njegovog djela, kao i svima kradezeovcima. Nikad nije više Hrvata pobiglo iz zemlje nego otkad je HDZ mafija na vlasti u suradnji s tschetnicima. Ni Jugoslaviji to nije uspjelo, šta je uspjelo ovoj mafiji.

VL
Avatar Ćuprija - moja partija
Ćuprija - moja partija
17:34 25.12.2023.

Sretan Božić, ministre, i ne zaboravite vježbati ispunjavanje imovinske kartice. Nije ugodno znati da nam odnose s drugim državama uređuje osoba koja nije u stanju ispuniti najobičniju karticu.

VL
KA
Kapitol
15:05 25.12.2023.

Kada Predsjednik govori istinu - to ovakvima jako smeta. Morali budu prihvatiti cinjenicu da hrvatski gradani vise nisu ovce.

VL
PO
Poka
20:04 25.12.2023.

Ovaj Radman stvarno prica gluposti,lopov i smeta mu istina.

VL
ON
ON
19:24 25.12.2023.

I ovaj se javio da zaštiti vladu i da kritizira ono šta velika većina građana svakodnevno doživljava od strane institucija koje ne služe narodu.

VL
BL
blackeder2022
22:25 25.12.2023.

Jel to onaj što mora platiti kaznu zbog neprijavljivanja imovone?Da ima u ovoj državi reda,onda bi mu PUSKOK pokucao na vrata,i zatražio od dotičnog da dokaže kako je stekao dotične nekretnine,odnosno,je li ta imovina stečena zakonskim putem (dokazi o :ugovorima,transakcijama novca,darovnim ugovorima naslijeđivanjem) ili nezakonitom dijelatnošću (pranje novxa,rad ili poslovanje na crno,mitom i korupcijom ,kriminalom).Tada bi sve imalo smisao,ovako netko mu šušne u đep 200 000 eura ,on kupi stan,ne prijavi ga , otkriju ga,on plati porez i kaznu,i oprao je novac,a nitko ga ne pita:dokaži mi odakle ti kaputal za neprijavljenu nekretninu?

VL
BL
blackeder2022
19:39 27.12.2023.

Apsolutno se slažem s ministrom.Škandalozno je da imamo ministra koji ne zna ispuniti ispravno (kako on priznaje),obićan formular.Škandalozno,da,ministre!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.