Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demantirao informacije
Povratak na članak

Grlić Radman: Jako smo se zalagali da se osudi turska intervencija

"Mi se zauzimamo za multilateralizam i zainteresirani smo za stabilnost u toj regiji i protiv smo jednostranih akcija koje uzrokuju nestabilnost, nesigurnost i eventualno novi val izbjeglica", dodao je

Komentari 7

AL
Alza
19:47 14.10.2019.

A da li ste osudili svaki put intervenciju Amera u Iraku, Afganistanu, Libiji, Siriji itd. Tad se niste culi. A upravo su te intervencije dovele do vala izbjeglica.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
19:39 14.10.2019.

Hrvatska uz Britaniju (il obrnuto)....nečija presmiješna (il preneozbiljna) šala 😜

VL
PR
prajdali100
19:19 14.10.2019.

Gospon Radman dobro bi bilo da malo smanjite doživljaje.Eto ih tamo,na nama je da napokon gledamo svoje interese.To će riješiti Ameri,Rusi,Francuzi,Arapi....Dakle psssst.

VL
AA
aabbcc
19:20 14.10.2019.

Sta ako Sultan stvarno stvori uslove da se izbjegli milijuni sirijaca vrate doma u Siriju, hoce li to i tada biti agresija na sirijski narod ? Zasto EU ne podrzi Sultanovu namjeru ili hoce da ih Sultan posalje u Evropu ?

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
21:06 14.10.2019.

Nije ista hrana za volove i Bogove. Turska po međunarodnom pravu ima pravo i dužnost ući 28 km preko granice u teritorij države koja nemože jamčit sigurnost pograničnog pojasa. U ovom slučaju granicu nadziru nepoznate vojne jedinice. Članice NATOA bi trebale pomoć saveznici da osigura granicu saveza. Vidim da vodilje uvode embarga i fin.sankcije, uvode oni koji mimo ijednog slova međ.prava imaju svoje vojno prisustvo u državi žrtvi djelovanja. Amerikanci, Francuzi Izraelci, Iranci i Englezi, zabrinjava prisustvo umirovljeni Njemački vojnika. Mi to nazivamo kao u Bosanskom loncu

VL
ZI
zip123
07:39 15.10.2019.

Samo smo poslusni Amerikancima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.