Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NATO samit
Povratak na članak

Grlić Radman: Milanović je nepredvidljiv, ne znamo što će biti u Madridu

"Nastupio je kao netko tko ima monopol nad politikom, monopol nad vanjskom politikom i koji govori u ime Hrvatske", rekao je Grlić Radman novinarima u utorak.

Komentari 12

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
04:46 29.06.2022.

Točno, gospodin Milanović je dijelom i nepredvidljiv, ali imao je kvalitetnu vojnu i obavještajnu obuku u mladosti i barem razumije i vidi neke probleme dalje u odnosu na druge koji su zaogrnuti koprenom poniznosti i razmišljanja o nastavku karijere u Bruxellesu. Međutim Grlić Radman je pokazao neočekivanu diplomatsku servilnost prema Rusiji i njegova eskapada s Lavrovom niti je iskrena (barem se nadam) niti je državnička. Čitajući poeziju i pri tome kao nekompetentni kritičar velićajući Lavrovljeva pjesnička dostignuća bio mi je toliko snishodljiv, slinav i služnički nastrojen da sam ga otpisao kao ozbiljnog predstavnika diplomacije jedne države. To se tako ne radi.

VL
PE
Pendrek57
17:03 28.06.2022.

Zoki nas isao sramotiti pred NATO. Sta drugo od njega mozemo ocekivati.

VL
AN
ante7
17:13 28.06.2022.

Zato kad si ti u pitanju znamo da se neće dogoditi ništa.

VL
LL
lijepa_li si
16:10 28.06.2022.

zna se, hrvatska politika, pogotovo vanjska, je predvidljiva, podanička, netalasajuća.. nikad one stvari, da bobu kaže bob! nedaj bože uvjetovat, nešto za nešto. nedaj bože reć ne, nekom eu činovčiću, nedaj bože nešto ne potpisati što se od nas zahtijeva, iako nije u nacionalnom interesu... pročitala su nas i "deca u obdaništu" gadljivo.

VL
Avatar comparator
comparator
15:29 28.06.2022.

Za razliku od nepredvidivog predsjednika vlada je predvidiva i jasno se vidi podanički stav .

VL
DU
Deleted user
15:03 28.06.2022.

Bas se javio pravi. Ocito ovaj nema politicke kulture. Ako nije Predsjednik iz moje stranke - ja ga ne postujem. To nije dobro misljenje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.