Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JAMSTVO SIUGURNOSTI'
Povratak na članak

Grlić Radman: Hrvatska za europsku budućnost neposrednog susjedstva

Grlić Radman pojasnio je da onaj tko se bavi Europskom unijom i procesima koji se u njoj odvijaju treba znati da u trenutku kada neka država preuzima predsjedanje ne može stavljati u fokus nekakve vlastite, partikularne interese, nego je u tom trenutku odgovorna za sve zemlje članice.

Komentari 5

JA
Jazo
13:51 04.11.2019.

Ha dobro su i rekli, većina nema pojma ni što je EU ni kako funkcionira ta zajednica i interesi unutar iste pa izletavaju sa kojekakvim zahtjevima i idejama... više se educirati, a drugima pružiti ruku za bolju budućnost

VL
ZA
zubalo_ankica
13:54 04.11.2019.

Škoro iznosi nebuloze, mi ćemo biti odgovorni za sve države, a on bi odmah stavljao nas u fokus i samo izvlačio korist, nejde to tako, mi smo s tim državama u zajednici i trebamo se međusobno uvažavati i pomagati. Treba se založiti za ulazak Sjeverne Makedonije i Albanije, naše prijateljske zemlje.

VL
LU
Lui
13:58 04.11.2019.

slažem se u potpunosti s ministrom! Normalni, moderan i demokratski čovjek razmišljat će tako, a zatucani će brinuti samo o svome dvorištu

VL
MA
MateBobanheroj
17:32 04.11.2019.

Skori su mentori polupismeni likovi tipa Bljujanac, Cicak, Banac, Radeljic. Ti likovi nemaju blage veze o zivotu.

VL
OO
oo8787
13:29 04.11.2019.

Hrvatska treba imati budućnost izvan EU-a.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.