Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povukao se

Grivičić podnio ostavku na mjesto predsjedni​ka HPK-a

'30.12.2009., Zagreb - Darko Grivicic, predsjednik Hrvatske poljoprivredne komore. Photo: Zarko Basic/Poslovni dnevnik/PIXSELL'
'Zarko Basic/PD/PIXSELL'
27.02.2012.
u 15:38

Formalno bi takvu odluku trebala potvrditi i skupština HPK-a, koja bi se trebala održati za mjesec dana

Darko Grivičić na sjednici Upravnog odbora podnio je ostavku na mjesto predsjednika Hrvatske poljoprivredne komore. Formalno bi takvu odluku trebala potvrditi i skupština HPK-a, koja bi se trebala održati za mjesec dana.

Dok Grivičić nije dostupan za davanje komentara, njegov postupak objasnio je glasnogovornik HPK-a Vladimir Novotny.

– Grivičić je podnio ostavku jer Vladi i ministru očito smeta što nije član SDP-a te Vlada ne želi razgovarati s partnerima, nego traži nekoga poput sebe. On se povlači i ne želi davati nikakve izjave – rekao je Novotny.

Komentara 11

RO
rogstrug
17:10 27.02.2012.

Neposlušne maknuti sa specijalnom policijom,,,ako ni to nejde upotrebiti vojsku....

OB
-obrisani-
17:48 27.02.2012.

Hrvatska vlada nema buducnost a niti Hrvatska sa njom i Grivicic je toga svjestan te zbog toga dize sidro.

BO
borica
16:57 27.02.2012.

Obzirom na garnituru koja je došla u ministarstvo za očekivati je totalnu prpoast u Hrvatskoj.Ako aktualni ministar digao poticaj za voćnjake te iste kasnije prodao,a Predsjednik otvarao farme koje sada na rubu propadanja.Ali ti isti ljudi sada više njima ne trebaju,čekaju slasna mjesta u evropskom parlamentu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije