Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OPASNE RAZINE'
Povratak na članak

Lokalno stanovništvo jede radioaktivnu hranu 30 godina nakon Černobila

Ljudi u pogođenim područjima još uvijek dolaze u dodir s opasno visokim razinama radioaktivnosti od eksplozije u nuklearnoj elektrani iz travnja 1986.

Komentari 6

Avatar d-ano
d-ano
10:48 09.03.2016.

,,,sta mislite kako je u Japanu jos od Nagasakija i Hirosime,, nisu li vec Jamanci postali mutanti ,,,,a ovi ruski tek slijede,,,a i manje su opasni jer ih je manje i pripadaju rusiji,,,japanski sidrom se jos povecao nakon Fukushime 1...on Fukushime 1...o posljedicama po svijet se malo prica jer se partikli jos i danas vrte na vedrom nasem nebu......

VL
Avatar superhik74
superhik74
16:10 09.03.2016.

Ovi is Reuters-a (Rothschild company) vise ne znaju sto ce izmisljati. Malo zemljopisa ne bi skodilo, Cernobil se nalazi u sjevernoj Ukrajini, nedaleko granice s Bjelorusijom, dok s Rusijom nema nikakve veze, niti se nalazi u Rusiji niti blizu Rusije. Osim toga nesreca se dogodila 1986 godine sto je prije tocno 30 godina.

VL
ST
Startrack
12:20 09.03.2016.

Atomske bombe bacene na Hirosimu i Nagasaki proizvele su nekolko tisuca puta manje radijacije nego cernobil.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.