Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HITNE POTREBE
Povratak na članak

Grčka naredila prebacivanje novčanih rezervi u središnju banku

Procjenjuje se bi se ovim potezom moglo prikupiti i do 2 milijarde eura

Komentari 14

TH
than
22:34 20.04.2015.

Pa oni su barem zivjeli. 13 i 14 placa. U mirovinu sto ranije. Silne naknade za sve i svasta pa cak i za sahrane. Mi cemo propasti kao oni, a da necemo uzivati. I k tome i dalje imaju vecu prosjecnu placu nego mi.

VL
AN
anticenzura
23:21 20.04.2015.

I kada vratite MMF dug, istjerajte ih zemlje, kao sto ih je Orban istjerao, pa cete i vi procvjetati. Kineski Premijer je jednom izjavio da dok su slusali MMF da su uvijek nazadovali, otkad su krenuli raditi sve suprotno njihovim savjetima, da je zemlja procvjetala i da biljezi nezapamcenu ekonomski rast. Ovaj sljam iz MMF -a je unistio pola planete.

VL
DU
Deleted user
10:37 21.04.2015.

bas me zanima da li ce im to dozvoliti jer ako to uspiju ... svi bi to trebali slijediti! P.S. Pogledajte sto je bilo kada je Njemacka trazil apovrat zlata od amerike i engleske ... rekli su moze po 5050 kg godisnje slijedecih 100 godina! Pametnome dosta sto to znaci!

VL
TO
tolitol
22:26 20.04.2015.

Znaju Grci itekako dobro da su tek propali onog trenutka kad ih izbace iz eurozone. U tom slučaju moraju uvesti drahmu koja automatski gubi na vrijednosti. Slijede (hiper)inflacija, nestašice, siromaštvo i bijeda. Neka zato Grci zahvale Sirizi, Tsiprasu i Varoufakisu na ovom pokeru koji ti pozeri igraju s čitavom zemljom. Užas živi i dokaz da ima gorih od ovih naših političkih amatera na vlasti. I jedni i drugi će naposljetku propasti.

VL
AN
anticenzura
23:36 20.04.2015.

MMF je u vlasnistvu Malteskih Vitezova, Svjetska Banka u vlasnistvu masonerije i tako redom, sve velike banke okolo po svijetu, FED, BCE i slicni. Templari nikada nisu prestali pljackati covjecanstvo i voditi Krizarske ratove okolo po svijetu. Ovoj bagri treba stati na kraj jednom za uvijek.

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
00:28 21.04.2015.

Nova Grcak vlast pokusava u par mjeseci ispraviti grijehe prethodnih 60 godina a zapadna Europa posebice Velika Britanija te normalno SAD imaju tu itekako svoje prste je su podrzavali fasiste za vrijeme gradjanskog rata neposredno nakon II svjetskog rata da Grcak ne bi izabrala komunizam, zatim instalirali svoje diktatore jos 1967 nakon vojnog udara itd. Ova zadnja epizoda u spasavanju Njemackih i Francuskih banaka na stetu Grckog naroda je samo zadnja u nizu Europskih pljacki te nacije.

VL
DU
Deleted user
22:37 20.04.2015.

Procjenjuje se bi se ovim potezom . ajde novinaru procitaj ponovo...se bi se

VL
OR
orao10
00:52 21.04.2015.

Grci nikada nisu bili radnici,moraju propasti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.