Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postigli dogovor
Povratak na članak

Grčka dogovorila novi paket pomoći od 86 milijardi eura

Grčki predstavnici s međunarodnim kreditorima pregovarali su 18 sati

Komentari 6

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
08:50 11.08.2015.

Grčka dogovorila novi paket pomoći od 86 milijardi eura što če biti dostatno za otprilike godinu dana a onda kreču novi pregovori, nove potrebe za stranom lovom, novo iznuđivanje i novo posuđivanje..

VL
ST
stefj
10:18 11.08.2015.

Još malo love za Grčke uhljebe. Baš me zanima da li će EU tako spremno uzdržavati i naše uhljebe, dok se uništava srednji sloj i privatni sektor... Mada, kod nas je već sada PDV veći nego u Grčkoj, već sada je visoki nivo porezne presije, već sada je privatni sektor na koljenima, već sada imamo puno veće kamate od Grčke, a nemamo Euro da bi nas tako grčevito spašavali...

VL
Avatar Lutkica
Lutkica
14:40 11.08.2015.

napokon grčka burza u plusu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.