Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjednica Predsjedništva SDP-a

Grčić: Na rezultatima Vlade temeljit ćemo kampanju za izbore

Branko Grčić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
19.08.2015.
u 19:36

Na pitanje jesu li razgovarali o novoj koaliciji na lijevom centru koja je otvorena, Grčić je rekao da o tome nisu konkretno razgovarali, ali da jesu o njihovim potencijalnim koalicijskim partnerima.

Nakon ljetne stanke na Iblerovom trgu okupili su se članovi Predsjedništva SDP-a. Kako doznajemo, oko samog datuma izbora nije bilo riječi već se razgovaralo o pripremi izbora i strategiji programa te oko koalicija

– Mi se kontinuirano pripremamo za izbore. Fino brusimo sve ideje vezane za pripremu. Imamo dobre rezultate kao Vlada. Na njima ćemo temeljiti kampanju i taj uzlet koji Vlada ima u anketama sigurno će biti bitan u cijeloj toj priči – poručio je član predsjedništva Branko Grčić .

Na pitanje jesu li razgovarali o novoj koaliciji na lijevom centru koja je otvorena, Grčić je rekao da o tome nisu konkretno razgovarali, ali da jesu o njihovim potencijalnim koalicijskim partnerima. Naime, kako je Večernji list već pisao, Predsjedništvo SDP-a danas je prihvatilo koaliciju s A-HSS-om. 

Predsjednik Glavnog odbora Josip Leko rekao je da se na Predsjedništvu nisu bavili datumom izbora nego politikom SDP-a. Na pitanje oko koalicije i gdje je zapelo s pregovorima s IDS-om, rekao je nije nigdje zapelo i da je još uvijek sve otvoreno, da nema žurbe i panike. 

– SDP je u punom pogonu da ostvari rezultate koje je obećao, drugim riječima pozitivni su trendovi u gospodarstvu. Želimo da se realiziraju strateški ciljevi – recimo da se osigura financiranje Pelješkog mosta i da nastavimo s gospodarskim trendovima koji su pozitivni u posljednje vrijeme. U tom smislu nema potrebe da lomimo preko koljena – poručio je Leko.

Na pitanje smatra li da neće biti izbora prije veljače, rekao je da nisu razgovarali o izboru i ponovio da je tema bila program koji treba realizirati i ciljevi koje je Vlada zacrtala.

Komentirao je i okrupnjivanje na lijevom centru. – Mi nudimo građanima perspektivu. Ne zanima nas što drugi rade zbog sebe, mi radimo zbog građana – kazao je Leko.

>>Stanko Grčić Milanovićev je adut za glasove sa sela

>>SDP-ovci zadovoljni rezultatom ankete: To je dokaz da rad ipak dolazi na naplatu

Komentara 38

Avatar zabadalo5
zabadalo5
19:46 19.08.2015.

Na kojim rezultatima Vlade?! Joj Grčiću, baš znaš nasmijati!!

BA
barbaizamerike
19:53 19.08.2015.

Anketa:ko misli da je Grcic foler bez pokrica neka mi udari plus Hvala

OL
olrajt
19:47 19.08.2015.

...koji su pak to rezultati????....standard lošiji !!!.....nezaposlenost veća!!!....odlazak mladih sve veći!!!.....jedino ako je rezultat vlade posvađan narod,podmetanje,uvrede,klevete i laganje !!...tu su uspješni!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije