Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'APSOLUTNO NE'

Grčić: Kako bi Čačić rušio Vladu koju je stvarao?

Branko Grčić
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/3
20.06.2014.
u 15:52

Za produljenje radnog vijeka do 67. godine Grčić je rekao da bi Europa morala biti fleksibilnija prema Hrvatskoj

Izlazak Radimira Čačića ne bi mogao prouzročiti probleme Vladi, rekao je potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić, prenose 24 sata.

– Apsolutno ne. Na koji to način bi gospodin Čačić rušio Vladu koju je stvarao? Formiranje HNS Reformista nije nikakav čin koji bi rušio Vladu – rekao je Grčić u Tisnom, gdje je obišao infrastrukturne projekte.

Grčić je također odbacio mogućnost izmjena poreza, a za produljenje radnog vijeka do 67. godine rekao je da bi Europa morala biti fleksibilnija prema Hrvatskoj.

– Mi upozoravamo na činjenicu da, ako bi se odmah išlo na produljenje radnog vijeka na 67 godina, da bi to u odnosu na životni vijek prosječnog Hrvata značilo samo pet do šest godina uživanja mirovine – rekao je Grčić.

>> Čačić tajno izišao iz zatvora: 'Za vikend će se odmarati s obitelji'

>> Beus o Čačićevu izlasku na slobodu: Ne trebaju nam samoprozvane mesije

Komentara 11

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
16:48 20.06.2014.

Ovaj nije baš nešto informiran, il se pravi lud, biće prije da je ovo drugo.....

Avatar Pro et Contra
Pro et Contra
18:10 20.06.2014.

A kakve veze ima ova izjava sa poslom kojeg radi i za posao kojeg se obavezao, pa ne dobiva on placu za takve izjave zar ovaj covjek nema pametnijeg posla? Prestanite solit pamet narodu i dajte se posla i djelima zasluzite placu koju dobivate a ne soljenjem pameti narodu Preko medija...

JO
John13
22:59 20.06.2014.

Grcicev komentar o Cacicu je sasvim neprihvatljiv. Jedino sto je Gricic mogao i trebao reci je da mu nikak nije jasno da jedan krivicno osudjen covijek ima bilo kakve politice aspiracije. Ne bi li bilo tako Grcicu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije