Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASULO PARTIJE

Raspada se SDP: Uskoro izvanredna presica, odlazi vrhuška iz triju gradova

20.10.2021.
u 12:18

Iako je vodstvo SDP-a nakon raskola Kluba smirivalo situaciju i tvrdilo kako nikakvih većih izlazaka članova iz stranke nema niti će biti, čini se da bi ipak moglo biti malo drukčije. Više izvora iz bjelovarsko-bilogorskog SDP-a potvrdilo nam je kako do kraja tjedna planiraju održati konferenciju za medije i na njoj objaviti da stranku napuštaju cjelokupna vodstva triju gradova i nekoliko općina iz te županije. Točnije, da iz SDP-a svojevoljno ovih dana planiraju otići vodstva stranačkih organizacija u Čazmi, Garešnici i Grubišnom Polju, a navodno i vodstva nekoliko općina poput Grđevca, Severina... Isti izvori pritom tvrde kako će skupa s vodstvima otići dio članstva, govori se i o kompletnoj organizaciji iz Grđevca i Grubišnog Polja.

Komentara 72

Avatar Cinco
Cinco
13:54 20.10.2021.

Podrška dugom i bolnom raspadanju malograđanske, prostačke, kozaračke sekte.

BI
billynik
12:28 20.10.2021.

Ovo sve govori o Grbinu ali i o većini članova stranke koja je naslijedila komunističku partiju, bolesnici.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
13:43 20.10.2021.

Bilo je i vrijeme. Svaka čast Peđi Grbinu, čovjek je fakat učinkovit. Peđa je moj heroj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?