Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koga se lovi?

Grbin zahvalio Petrovu što se izjasnio protiv registra izdajnika, Matić se nada da neće biti u njemu...

Peđa Grbin
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
24.01.2016.
u 23:00

Predrag Matić: Ako za mene ne bude mjesta u Hrvatskoj, bit će negdje drugdje. Karamarko: Nije to lov na ljude, nego je to lov na istinu

Kolektiv SKROZ novom je ministru branitelja “pomogao” u realizaciji ideje tako što je “izdajnicima” omogućio da se sami prijave na web adresi registar-izdajnika.org. Prijavio se i saborski zastupnik SDP-a Peđa Grbin, a kao obrazloženje je napisao: “srbočetničko-komunističko-udbaško-partizanski zločinac”.

Na svom Facebook-profilu ipak je u ozbiljnom tonu zahvalio potpredsjedniku Vlade Boži Petrovu na odlučnom stavu da ne dopusti registar izdajnika. Bivši ministar branitelja Predrag Matić nada se da neće biti u registru: – A ako i budem, Hrvatska je članica Europske unije,pa ako za mene ne bude mjesta u Hrvatskoj, bit će negdje drugdje – rekao je.

Tajnik HDZ-ova Odbora za branitelje Josip Vidović koji je optužio SDP-ova bivšeg ministra Ranka Ostojića da je imao plan za likvidaciju generala Ante Gotovine, na HTV je o registru rekao:
– Nema razloga da se itko pribojava, taj registar nećemo raditi ni ja, ni vi, ni odbor, nego institucije. Čelnik HDZ-a Tomislav Karamarko u Imotskom je još rekao: Nije to lov na ljude, nego je to lov na istinu. 

>>Grmoja o registru izdajnika: To je apsolutno nezakonito. Ne želimo nikakav lov na vještice

>>Most nikada ne bi dozvolio registar izdajnika. Da se o tome i slučajno pomislilo ozbiljno

Komentara 68

Avatar MK
MK
23:17 24.01.2016.

Koji cinizam Predraga Maticua - "Predrag Matić: Ako za mene ne bude mjesta u Hrvatskoj, bit će negdje drugdje", pa u cijem mandatu za 100'000 mladih Hrvatica i Hrvata nije bilo mjesta u Hrvatskoj?! ...Pa tko je nasrnuo proganjati sve Branitelje sa navodima da su 150'000 njih lazni - a u 4 izgubljene godine tvoga obmanjivanja jos niti jedan nije javnosti predstavljen?!

Avatar Abcda
Abcda
23:20 24.01.2016.

Pedja i Kolja su popularna ...ruska imena. OK ?

Avatar MK
MK
23:28 24.01.2016.

Za Predraga Matica ne treba nikakav "popis" nego direktno kaznena prijava u vezi krsenja Ustava Republike Hrvatske - tocnije Članka 37! ..."Svakom se jamči sigurnost i tajnost osobnih podataka."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije