Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJELOMNI TRENUTAK

Grbin opet pozvao Možemo! u koaliciju, odgovorila mu Benčić: To se tako ne radi

Zagreb: Govornici na prosvjedu "Dosta je! Idemo na izbore!"
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
17.02.2024.
u 22:05

Nikad nismo i nećemo razgovarati s bilo kim preko medija kad su takve stvari u pitanju, mi smo jasno rekli da smo spremni za točkastu koaliciju u izbornim jedinicama gdje ne gubimo nego dobivamo suradnju, poručila mu je Benčić

Imam li ja u ovom trenutku pravo svoj ego staviti ispred onog što je potreba zemlje u kojoj živimo? Ma nema šanse, ne mogu! Mi sve zovemo opet na razgovore koji vide, znaju, i mogu pridonijeti da se Hrvatska promijeni jer je ovo prijelomni trenutak - poručio je to šef SDP-a Peđa Grbin, nakon što je lijevo-liberalna oporba danas održala prosvjed na Markovom trgu, potaknuti posljednjom odlukom o odabiru Ivana Turudića za novog glavnog državnog odvjetnika. 

Grbin je u intervjuu za Točka na tjedan N1 televizije poručio kako se ''vrata širom otvaraju'', smatrajući da je zajednički nastup stranaka jedan od načina kako olakšati promjenu. Sandra Benčić, kandidatkinja Možemo! za premijerku poručila je kako je očekivala poziv uživo. 

>> FOTO Građani se okupili na prosvjedu 'Dosta je! Odmah na izbore'

Zagreb: Govornici na prosvjedu "Dosta je! Idemo na izbore!"
1/64

- Nikad nismo i nećemo razgovarati s bilo kim preko medija kad su takve stvari u pitanju, mi smo jasno rekli da smo spremni za točkastu koaliciju u izbornim jedinicama gdje ne gubimo nego dobivamo suradnju. Košarice, niti pristanci se neće raditi preko medija nego uživo preko vođe stranaka. Mi u stranci imamo demokratsku strukturu stranke, o tako bitnim stvarima odlučuje i naše članstvo. Oni nisu fikus nego odlučuju svjesno o stvarima - poručila je, pa se osvrnula i na kritike Andreja Plenkovića

- Premijer jedne zemlje koji svoje građane koji su došli na prosvjed vrijeđa i naziva proputinovskima ne zaslužuje niti minute biti na čelu te zemlje. Ti nemaš pravo građane svoje zemlje koje ti daju plaću vrijeđati na takav način. Hrvatska nikad nije bila proruska, ni u komunizmu. Vrijeđati na taj način građane znači da je on ozbiljno načet i ranjen. On je vratio HDZ nekoliko koraka unatrag da dobije ove izbore. Ima i birača HDZ-a i njihovih članica koji nisu dio korupcijske hobotnice - poručila je za N1.

Komentara 6

DU
Deleted user
22:45 17.02.2024.

Ovi su se posvađali već sad dok još nisu ni blizu vlasti. Što bi tek bilo da se dočepaju vlasti ?

JZ
Joža-Zg
23:23 17.02.2024.

Debilana

GR
Greben
00:35 18.02.2024.

Eto vidis Grbine! Ne bus bil premijer! Tetica ti je dala opasku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije