Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKREĆU INICIJATIVU ZA OPOZIV
Povratak na članak

Grbin: Olakšat ćemo Berošu odlazak jer nema podršku premijera

Opoziv Beroša je na stolu. U ozbiljnim zemljama, a i u Hrvatskoj, ministri su letjeli za puno manje stvari od onih koje je on napravio. Ako on neće otići sam, osigurat ćemo da dobije 'poguranac', kaže Grbin

Komentari 2

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
15:32 19.04.2021.

Ovaj balvan olakšao je HDZ-u posao samim tim što su ga izabrali za sekretara partije. SDP praktično više ni ne postoji jer lijevo guzičari imaju Tomaševića, Boričku, Benčićku i one iz radničke fronte. Tko bi mislio da nakon onog mamlaza Bernardića mogu još goreg bilmeza izabrati? U kojim su samo govnima sa ovim Klistirovićem kao kandidatom za Zagreb.

VL
Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
14:55 19.04.2021.

treba olakšati Grbinu sve jer je grobar SDP, što je OK

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.