Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u bjelovaru

Grbin: 'Od Turudića ne očekujem ništa pozitivno, glavna briga mu je da USKOK bude fizički bliže DORH-u'

Zagreb: Peđa Grbin na Mirogoju s izaslanstvom SDP-a položio vijenac i odao počast žrtvama holokausta
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/3
27.01.2024.
u 16:13

Predsjednik SDP-a prisjetio se i da je Turudić dizao brojne tužbe protiv novinara, ali i vratio predmete protiv bivšeg ministra Horvata i drugih na niži sud uz, kazao je Grbin, "sumanuto obrazloženje"

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin predstavio je u subotu u Bjelovaru program te stranke, ali i poručio da od kandidata za glavnog državnog odvjetnika Ivana Turudića ne očekuje ništa pozitivno. Pod parolom "dostojanstveno kroz život" SDP se zalaže za besplatne vrtiće u čitavoj Hrvatskoj, te za veće plaće i mirovine, poručio je predsjednik SDP-a u društvu Igora Jareša, predsjednika SDP-a Bjelovarsko-bilogorske županije i Dejana Plentaja, predsjednika bjelovarskog SDP-a.

Grbin je poručio da od kandidata za glavnog državnog odvjetnika Ivana Turudića ne očekuje ništa pozitivno, spomenuvši da je riječ je sucu koji je dizao brojne tužbe protiv novinara, ali i vratio predmete protiv bivšeg ministra Horvata i drugih na niži sud uz, kazao je Grbin, "sumanuto obrazloženje". Kritizirao je i Turudićev program kazavši da mu je glavna briga  to da USKOK bude fizički smješten bliže DORH-u.

VEZANI ČLANCI:

"Ako je to ključna stvar, onda je u Hrvatskoj sve idealno", kazao je Grbin. Što se tiče sudskog postupka u kojemu se pjevačica Severina i njezin bivši partner bore za skrbništvo nad djetetom, kazao je da je neprihvatljivo da slučajevi skrbništva nad djetetom traju toliko dugo. "Naše pravosuđe usporeno je i ne funkcionira i razumijem zašto je Severina bijesna na sustav", kazao je Grbin te poručio da bi Ministarstvo pravosuđa trebalo više koristiti instrumente koje ima na raspolaganju poput stegovnih mjera kako bi se takvi sporovi brže rješavali.

VIDEO Stranački skup stranke Možemo: 'Svojim djelovanjem pokazujemo da budućnost još uvijek može biti dobra'

Komentara 2

V0
Vlaskoulicanec4.0
17:06 27.01.2024.

Mi od Grbina nismo nikada ni očekivali ništa pozitivno, pa stoga nismo niti razočarani... 😂😂😂

BL
blekpanther
18:17 27.01.2024.

Izgleda da ovaj i nema baš šta reći kod kuće pa čim i u prolazu vidi novinare počinje razgovore o Plenkoviću i HDZ- u! Možda bi čovjek promjenio dres ali ga ovi ne primjećuju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije