Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK SDP-A
Povratak na članak

Grbin o 'slučaju Tušek': 'Očekujem aktiviranje radara i da se takve osobe udalje iz političkog života'

Zamoljen da komentira novi slučaj političke korupcije u Oroslavju odnosno 'slučaj Tušek', Grbin je na konferenciji za novinare u Rijeci ustvrdio da "to što se moglo čuti, pokazuje da se u Zagorju dogodilo kažnjivo djelo

Komentari 4

NE
Neo001
14:52 26.01.2021.

pejda čedomire, tvoj drug je samo dokazao da je prava bitanga, smeće od čovjeka, koji se bavi kurvinskim namještaljkama a zna se za koga i čiji račun. Ovi iz HDZ-a činili su ono što je normalno u politici, pokušavaju jačatii stranku da može odgovorno voditi državu.

VL
KA
kavranbird
22:59 26.01.2021.

Apsurdno je da komunjare nariču o ovom slučaju koji su oni aranžirali, a njihov modus je bio od zločinačkog bravara regrutirati partijsku gamad mrkvom i batinom, potkupljivanjem, uhljebljivanjem, darovanjem opljačkanih nekretnina, pokretnina ili ucjenama, prijetnjama, terorom

VL
Avatar Cornelius
Cornelius
19:43 26.01.2021.

Ovi trofazni crvendaći svakom loncu poklopci, u sve se kuže... A dok su vodili državu vratili nas pola stoljeće natraške.

VL
DU
Deleted user
22:21 26.01.2021.

Pretpostavljam da će Ikić i dalje ostati gradonačelnica Siska, Sabo postati kandidat za gradonačelnika Vukovara, a Dušan Polovina ostati ugledan član zadarskog SDP-a.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.