Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
54 tvrtke na popisu
Povratak na članak

Grbin o natječaju DUUDI-ja: Privatizacija društava od strateškog značaja bila bi protuzakonita

"Dakle, dok god je Strategija koju je donio Sabor na snazi, Vlada ne može autonomno odlučivati o privatizaciji tih trgovačkih društava, već mora ili mijenjati Strategiju, a posljedično i Zakon o upravljanju imovinom ili donijeti poseban zakon o privatizaciji navedenih trgovačkih društava - navodi Grbin

Komentari 5

Avatar Peterančan
Peterančan
18:25 21.04.2016.

Predlažem da skupimo lovu i "ovome" kupimo ogledalo. Pa kad se vidi u jutro, ne bude izlazil ni iz kupaone (ako se pere?), a kamo li u medije.

VL
OB
ObrenM
19:02 21.04.2016.

Mislio sam da su joksirski prasci izumrli.

VL
BR
brancro
17:50 21.04.2016.

A što je majstore sa nalazom Državne revizije oko nezakonitosti oko poklanjanja padon "prodaje"Croatia osiguranja?

VL
Avatar Prodanović
Prodanović
18:26 21.04.2016.

Milanović i njegova Vlada donijeli su desetine zakona i vratili nas u socijalizam, a to mu je bio i cilj! Ako se ovi ne opamete na brzinu i ne izmjene sve uredbe i zakone od prijašnje vlasti odošmo u kur...

VL
DO
domljani
16:19 21.04.2016.

poduzeća treba prodati poznatom kupcu po najnižoj cijeni

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.