Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijerka kosor:

Grbić neće biti na sjednici VNS-a, doći će samo članovi vijeća

kosor (1)
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/3
30.05.2011.
u 15:25

Predsjednik Josipović predložio je da na sjednici bude nazočan i predsjednik saborskog Odbora za nacionalnu sigurnost Ranko Ostojić, ali je od tog prijedloga odustao.

POREČ – Vjerujem da ćemo predsjednik Josipović i ja uspješno usuglasiti dnevni red sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost. Predsjedniku, koji jedino uz mene može sazvati sjednicu VNS-a, poslala sam pismeni prijedlog dnevnog reda i nadam se da će se sjednica po tom dnevnom redu uspješno i održati – kazala je premijerka Kosor u Poreču nakon potpisivanja ugovora o zajedničkom financiranju projekta Županijskog centra za gospodarenje otpadom “Kaštijun”.

Dodala je da će sjednici nazočiti samo članovi VNS-a, a što je i bio njezin prijedlog. Ravnatelj policije Oliver Grbić neće nazočiti sjednici VNS-a, kazala je Kosor napominjući da Grbić ili bilo koji drugi ravnatelj policije nije član Vijeća i u radu sjednice neće sudjelovati.

– Predsjednik Josipović predložio je da na sjednici bude nazočan i predsjednik saborskog Odbora za nacionalnu sigurnost Ranko Ostojić, ali je od tog prijedloga odustao. I predsjednik Josipović prihvatio je da na sjednici budu samo članovi Vijeća. Vjerujem da ćemo nakon sjednice VNS-a još jače krenuti u borbu protiv kriminala i korupcije – zaključila je premijerka Jadranka Kosor.

Komentara 6

VE
velikazmija
18:39 30.05.2011.

splićanin-no1--ma kako si mi pametan mili moj--

DU
Deleted user
16:15 30.05.2011.

A Nobilo?? trebao bi biti da Josipovic ima suflera!!

OB
-obrisani-
17:57 30.05.2011.

Grbic tamo i NE TREBA da bude!!! Ali bi morali biti drzavni tuzitelji,i da se situacija ispita do kraja...Ako je covik kriv,on onda mora biti kaznjen,ali ako nije kriv,tada se moraju progonit i najdrasticnije kazniti svi oni koji u ovojj optuzbi sudjeluju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije