Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

Grane usmrtile šumskoga radnika nedaleko od Bjelovara

šuma
Arhiva VL
04.03.2011.
u 18:45

Grane su pale nakon što je 30-godišnji djelatnik obrta "Lesnik" motornom pilom rušio 21-metarsku bukvu čiji je promjer u panju bio oko 60 centimetara“

BJELOVAR - Policija je izvijestila da je danas oko 11.30 sati u šumi Reka pored Malog Trojstva nedaleko od Bjelovara poginuo Stipe Vučemilo (27) iz Velikog Korenova pored Bjelovara, djelatnik obrta za usluge u šumarstvu, sječu i vuču "Lesnik" sa sjedištem u Bjelovaru. 

Djelatnik (30) toga obrta motornom je pilom rušio stablo bukve u panju promjera panju oko 60 centimetara, visoko oko 21 metar i promjera krošnje od 8 do 10 metara. Prilikom pada grane bukve su udarile u Vučemilovu glavu, te ga na mjestu usmrtile

Kad se stablo srušilo, grane su udarile Vučemila u glavu i na mjestu ga usmrtile. Očevidu je nazočio i inspektor zaštite na radu, a naloženo je da se tijelo pokojnog odveze na obdukciju na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar. O događaju će biti podnesen poseban izvještaj ŽDO-u Bjelovaru.

 

 

Komentara 6

KO
kobejake2009
05:53 05.03.2011.

bukva udarila bukvu ! za koju godinu cete ostati i bez sume , o jeste jadni ):

Avatar elkomandante
elkomandante
07:09 05.03.2011.

kobejake-tele uvjek ostane tele na portalu, sa svojim glupim komentarima...

DR
drmrbr
11:44 05.03.2011.

Kobejake, ti si teški idiot kakvog nisam dugo primjetio. Potpuno su mi nerazumljivi tvoji motivi i razmišljanje. Ti si teško poremećena osoba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije